- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Más alkalmazásokban van hang, wave midi stb. nincs letiltva.
Kodekeknél MS PCM fentvan, van még Fraunhofer mp3 [szerk.: érdekes módon miután leszedtem az FFdshow-t, akkor az első zenét amikor megpróbáltam lejátszani, akkor rögtön telepíteni akarta ezt a kodeket, vagyis amíg nem telepítettem, nem is tudta lejátszani a zenéket] ill. az MSN cucca.
FFdshow nem takarítást kért, hanem csomó típushoz be lehetett állítani, hogy ezt akkor majd ő dekódolja vagy enkódolja. De azért nem értem, mert leszedtem és max ha nem is állítja vissza, amikor visszarakom és miatta lett volna a baj gondolom mennie kéne. De nem.
Rendszervisszaállítás most jól jönne tényleg, csak eddig soha nem használtam, úgyhogy ki is lőttem a szolgáltatást.
Ami furcsa azóta, hogy amikor belépek a Hangok és audioeszközök tulajdonságiba, akkor a Hangok fül alatt az eseménynél amikor társítok hangot, akkor ki lehet választani, lejátszó progival le is tudom játszani, szal elvileg nincs vele gond, de a kis lejátszás gomb a lista mellett szürke, sose engedi ott lejátszani.
Illetve az audió fül alatt a MIDI-hez hiába választom ki a SB Live! synth-jét, mégis amikor újra megnyitom, visszaállítja egy üres opcióra, és ugyanez van a hang fül alatt a lejátszási eszközzel.
Úgyhogy eddig erősen passz...
Azért köszi a válaszokat!
[Szerkesztve] -
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Bocs, hogy nem teljesen jó helyre írok, csak az elvileg jó helyen nem nagyon kaptam még választ.
Tehát a következő a probléma: nem szólalnak meg a Windows hangok illetve a YouTube-os videóknak nincs hangja.
Namost vezérlőpulton keresztül elérhető hangsémás résznél: ott a wav fájl, amit amúgy WMP vagy akármi is lejátszik, de mellette a kis lejátszás gomb szürke. Hangtulajdonságoknál hiába állítom be, hogy lejátszáshoz a hangkártyát használja (SB Live!), amikor újra megnyitom ott van egy üres menüelem, és azt rakja be.
Előzmény: ma próbálkoztam egy .flv .avi-ra konvertálással és hozzá felraktam a .NET Fw 2.0-t, FLV Extract-ot, FFdshow-t és a VirtualDubMod-ot. Ezek közül kb. az FFdshow az, ami mindenféle kodektársítást stb. kért, leszedtem már, de fel is tettem, próbáltam annál keresni a ''nosound'' okát, de nem találtam. Esetleg bővebben: ezen leírás ([link]) alapján állítgattam be amit kellett.
Szal nemtudom, hogy mi lehet a gond, esetleg registry-ben valahol letiltódtak a Win hangok vagy passz...
És bocsi még1x, hogy ide is beírtam, csak elég idegesítő probléma és szeretném mihamarabb orvosolni az oprendszer reinstallja nélkül (apropó: hangkártya drivert is újraraktam, ígysem okés...) és aktívabbnak tűnt ez a téma.
Előre is köszönöm segítségeteket!
Üdv,
Pistabaaa^
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest