- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Más alkalmazásokban van hang, wave midi stb. nincs letiltva.
Kodekeknél MS PCM fentvan, van még Fraunhofer mp3 [szerk.: érdekes módon miután leszedtem az FFdshow-t, akkor az első zenét amikor megpróbáltam lejátszani, akkor rögtön telepíteni akarta ezt a kodeket, vagyis amíg nem telepítettem, nem is tudta lejátszani a zenéket] ill. az MSN cucca.
FFdshow nem takarítást kért, hanem csomó típushoz be lehetett állítani, hogy ezt akkor majd ő dekódolja vagy enkódolja. De azért nem értem, mert leszedtem és max ha nem is állítja vissza, amikor visszarakom és miatta lett volna a baj gondolom mennie kéne. De nem.
Rendszervisszaállítás most jól jönne tényleg, csak eddig soha nem használtam, úgyhogy ki is lőttem a szolgáltatást.
Ami furcsa azóta, hogy amikor belépek a Hangok és audioeszközök tulajdonságiba, akkor a Hangok fül alatt az eseménynél amikor társítok hangot, akkor ki lehet választani, lejátszó progival le is tudom játszani, szal elvileg nincs vele gond, de a kis lejátszás gomb a lista mellett szürke, sose engedi ott lejátszani.
Illetve az audió fül alatt a MIDI-hez hiába választom ki a SB Live! synth-jét, mégis amikor újra megnyitom, visszaállítja egy üres opcióra, és ugyanez van a hang fül alatt a lejátszási eszközzel.
Úgyhogy eddig erősen passz...
Azért köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest