- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Más alkalmazásokban van hang, wave midi stb. nincs letiltva.
Kodekeknél MS PCM fentvan, van még Fraunhofer mp3 [szerk.: érdekes módon miután leszedtem az FFdshow-t, akkor az első zenét amikor megpróbáltam lejátszani, akkor rögtön telepíteni akarta ezt a kodeket, vagyis amíg nem telepítettem, nem is tudta lejátszani a zenéket] ill. az MSN cucca.
FFdshow nem takarítást kért, hanem csomó típushoz be lehetett állítani, hogy ezt akkor majd ő dekódolja vagy enkódolja. De azért nem értem, mert leszedtem és max ha nem is állítja vissza, amikor visszarakom és miatta lett volna a baj gondolom mennie kéne. De nem.
Rendszervisszaállítás most jól jönne tényleg, csak eddig soha nem használtam, úgyhogy ki is lőttem a szolgáltatást.
Ami furcsa azóta, hogy amikor belépek a Hangok és audioeszközök tulajdonságiba, akkor a Hangok fül alatt az eseménynél amikor társítok hangot, akkor ki lehet választani, lejátszó progival le is tudom játszani, szal elvileg nincs vele gond, de a kis lejátszás gomb a lista mellett szürke, sose engedi ott lejátszani.
Illetve az audió fül alatt a MIDI-hez hiába választom ki a SB Live! synth-jét, mégis amikor újra megnyitom, visszaállítja egy üres opcióra, és ugyanez van a hang fül alatt a lejátszási eszközzel.
Úgyhogy eddig erősen passz...
Azért köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest