Aktív témák

• Pistabaaa

aktív tag

Hali!

Bocs, hogy nem teljesen jó helyre írok, csak az elvileg jó helyen nem nagyon kaptam még választ. :(

Tehát a következő a probléma: nem szólalnak meg a Windows hangok illetve a YouTube-os videóknak nincs hangja. :F
    Namost vezérlőpulton keresztül elérhető hangsémás résznél: ott a wav fájl, amit amúgy WMP vagy akármi is lejátszik, de mellette a kis lejátszás gomb szürke. Hangtulajdonságoknál hiába állítom be, hogy lejátszáshoz a hangkártyát használja (SB Live!), amikor újra megnyitom ott van egy üres menüelem, és azt rakja be.

Előzmény: ma próbálkoztam egy .flv .avi-ra konvertálással és hozzá felraktam a .NET Fw 2.0-t, FLV Extract-ot, FFdshow-t és a VirtualDubMod-ot. Ezek közül kb. az FFdshow az, ami mindenféle kodektársítást stb. kért, leszedtem már, de fel is tettem, próbáltam annál keresni a ''nosound'' okát, de nem találtam. Esetleg bővebben: ezen leírás ([link]) alapján állítgattam be amit kellett.

Szal nemtudom, hogy mi lehet a gond, esetleg registry-ben valahol letiltódtak a Win hangok vagy passz... :(

És bocsi még1x, hogy ide is beírtam, csak elég idegesítő probléma és szeretném mihamarabb orvosolni az oprendszer reinstallja nélkül (apropó: hangkártya drivert is újraraktam, ígysem okés...) és aktívabbnak tűnt ez a téma.

Előre is köszönöm segítségeteket!

Üdv,
    Pistabaaa^

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés