Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Bocs, hogy nem teljesen jó helyre írok, csak az elvileg jó helyen nem nagyon kaptam még választ.
Tehát a következő a probléma: nem szólalnak meg a Windows hangok illetve a YouTube-os videóknak nincs hangja.
Namost vezérlőpulton keresztül elérhető hangsémás résznél: ott a wav fájl, amit amúgy WMP vagy akármi is lejátszik, de mellette a kis lejátszás gomb szürke. Hangtulajdonságoknál hiába állítom be, hogy lejátszáshoz a hangkártyát használja (SB Live!), amikor újra megnyitom ott van egy üres menüelem, és azt rakja be.
Előzmény: ma próbálkoztam egy .flv .avi-ra konvertálással és hozzá felraktam a .NET Fw 2.0-t, FLV Extract-ot, FFdshow-t és a VirtualDubMod-ot. Ezek közül kb. az FFdshow az, ami mindenféle kodektársítást stb. kért, leszedtem már, de fel is tettem, próbáltam annál keresni a ''nosound'' okát, de nem találtam. Esetleg bővebben: ezen leírás ([link]) alapján állítgattam be amit kellett.
Szal nemtudom, hogy mi lehet a gond, esetleg registry-ben valahol letiltódtak a Win hangok vagy passz...
És bocsi még1x, hogy ide is beírtam, csak elég idegesítő probléma és szeretném mihamarabb orvosolni az oprendszer reinstallja nélkül (apropó: hangkártya drivert is újraraktam, ígysem okés...) és aktívabbnak tűnt ez a téma.
Előre is köszönöm segítségeteket!
Üdv,
Pistabaaa^
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Linux Mint
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő