- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen arra szerettem volna és már nincs meg a windows old mappa. Hát akkor mindegy akkor kivárom a következő stabil verziót.
Amúgy azt nem értem ezekben a insider buildek-ben, hogy oké tesznek bele új próba dolgokat amik még instabilak lehetnek, de ami a stabil verzióban rendesen működött ahhoz akövetkező verziókban miért nyúlnak hozzá, hogy megint szar legyen...
-
noxon
őstag
Helló, vissza lehet térni valahogy a legutóbbi stabil verzióra? Az a baj, hogy már két insider preview-et feltettem na meg töröltem az előző windows verziót is, így a visszatérés korábbi verzióra nem működne.
Az a baj, hogy az insider buildekben mindig elbasszák azt ami az előzőben már jól működött, nem is értem ezt a microsoft részéről miért jó ez neki.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Már vagy háromszor állítottam vissza a Windows 10-et arról a bugos szar 16232 buildról, de mindig fel akarja tenni. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
Ha felteszem belassul a rendszer, az egyik játékom akad alatta és az edge is teljesen szar abban a verzióban és nem teszek fel más böngészőt, mert nekem nincs bajom vele. -
noxon
őstag
Helló, a win 10 pro rendszeremre jött egy insider preview mivel benne vagyok az insider programban sajnos. Viszont ez a build több hibát is okozott így vissza tértem a stabilra.
Az a gondom, hogy azt a preview verziót az update továbbra is felhozza és csak arra vár, hogy az installra bökjek.
Nem lehet valahogy átugorni, kihagyni, eltűntetni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm