Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chipesz
őstag
Nekem bejön. Aznap tettem fel, hogy kijött az első hivatalos Insider build (hétfő). Ráfért már egy vizuális refresh. Tetszik az új Settings, hogy az Action centert szétbontották Notification centerre és Quick settings-re. Meg hogy az egész konzisztensebbnek tűnik már jelen állapotában, mint ahová a Windows 10 eljutott 6 év alatt.
Persze bugok vannak, de ez természetes.
-
westlake
félisten
Szerintem meg igen, mivel ez nem Insider téma. A Windows 11-et hasonlíttam össze a 10-zel. Az irreleváns, hogy a 11 éppen egy Insider build. 17 napja, mióta kikerült az első build. Vannak benne ötletes dolgok, de összességében nem tetszenek a változtatások. És mint említettem, minél többet használom, annál inkább nem tetszik.

-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm