Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
Nekem bejön. Aznap tettem fel, hogy kijött az első hivatalos Insider build (hétfő). Ráfért már egy vizuális refresh. Tetszik az új Settings, hogy az Action centert szétbontották Notification centerre és Quick settings-re. Meg hogy az egész konzisztensebbnek tűnik már jelen állapotában, mint ahová a Windows 10 eljutott 6 év alatt.
Persze bugok vannak, de ez természetes.
-
chipesz
őstag
Nem tudom hányan használjátok a Tablet mode-ot, de nálam rendszeresen előjövő probléma, hogy a csempékről eltűnnek az ikonok, elég zavaró. A megoldás az, hogy kilépek a tablet módból, majd vissza, de ez akkor se fasza. Egyébként nem csak Insider buildeknél van, FCU-nál is ez volt.
Más: Edge-ből még nem lehet PWA-kat kirakni Startra? Mármint hogy valóban úgy is nézzen ki, mintha egy app lenne, címsor, könyvjelzősáv meg minden nélkül.
-
chipesz
őstag
Van ötletetek, hogy miért nem kapok Insider buildet?
Az egyik laptopomon tegnap beállítottam a Slow ringet, de a Windows Update nem talál semmit.
Már szinte minden Registry beállítást kipróbáltam amit találtam a neten, restartoltam a Windows Update service-t, de semmi. 10586.318-as builden vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivaldi (böngésző)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest