Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Csak úgy próbálhatom, ahogy lehetőséget ad. Mindenhogy próbáltam, ahogy lehet, így törlődött a meglévő.
Alapból volt rajta több partíció, mert felosztotta magának, de most mindet töröltem, egy partíció maradt neki. És nem nagyon tudok mit csinálni azon kívül, hogy törlöm, és rámegyek a következőre, vagy törlöm, létrehozok egy új partíciót az elérhető mérettel, és a következőre megyek, vagy törlöm, új partíciót csinálok, és rámegyek a formázásra, és utána a következőre. Ezzel kínlódok tegnaptól. Először leszedtem a 959-et iso-ban, az nem ajánlotta fel a frissítést, telepíteni meg nem lehetett, mert ezt írta ki, és elkezdtem törölni. Akkor megcsináltam esd-ből, az már felajánlotta hogy frissítsem, csak akkor már töröltem a partíciót, viszont ugyanezt írta, nem ment tovább, és akkor gondoltam, kipróbálok egy régebbit, mondjuk amit írtál, leszedtem, és ez is eddig jut.
Még gpartedel is töröltem előtte, hátha jobb, de akkor se másabb. Nem tudom mit tehetek még, és mi a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 11 - népalma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Metal topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
pzstm