Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Semmi újdonság nincs abban, amit leírtál.
Nem is akartam megváltani a világot. Csupán a blogbejegyzésből emeltem ki pár elemet, ami érdekes lehet abból a szempontból, hogy bár nyitottak egy új beta csatornát Win10-re, ami tényleg meglepő újdonság, ettől még a többi rész mégsem változik.This will allow us to try out new features for Windows 10, version 22H2, with Insiders before releasing them to all Windows 10 customers.
the Canary or Dev Channels [...] are only for Windows 11 Insider Preview builds.
The Windows 10 end of support date of October 14, 2025, is unchanged. Joining the Beta Channel on your Windows 10 PC does not change that.
A blogpostban 2025-öt írnak a legutolsó Win10-ről, a 22H2-ről, én is 2025-ről tudtam. [MS Lifecycle]
Persze van olyan Win10, ami 2032 jan.13-án jár le, az IoT Enterprise LTSC 21H2 [Windows 10 current versions by servicing option] , [Ending Support in 2032] , de én nem erre gondoltam, és a beta csatorna sem erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
pzstm