- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #3139 üzenetére
Semmi újdonság nincs abban, amit leírtál.
Nem is akartam megváltani a világot. Csupán a blogbejegyzésből emeltem ki pár elemet, ami érdekes lehet abból a szempontból, hogy bár nyitottak egy új beta csatornát Win10-re, ami tényleg meglepő újdonság, ettől még a többi rész mégsem változik.This will allow us to try out new features for Windows 10, version 22H2, with Insiders before releasing them to all Windows 10 customers.
the Canary or Dev Channels [...] are only for Windows 11 Insider Preview builds.
The Windows 10 end of support date of October 14, 2025, is unchanged. Joining the Beta Channel on your Windows 10 PC does not change that.
A blogpostban 2025-öt írnak a legutolsó Win10-ről, a 22H2-ről, én is 2025-ről tudtam. [MS Lifecycle]
Persze van olyan Win10, ami 2032 jan.13-án jár le, az IoT Enterprise LTSC 21H2 [Windows 10 current versions by servicing option] , [Ending Support in 2032] , de én nem erre gondoltam, és a beta csatorna sem erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest