- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Maradjunk annyiban, hogy majd kiderül. Egyébként 2025 és 2032 között is lesz frissítés, csak nem ingyenesen. Természetesen, ha a Microsoft meg akarja oldani, akkor meg fogja, hogy kizárólag azoknak működjön, akik valóban fizettek érte, de én azt gondolom, hogy ugyanúgy hozzáférhetők lesznek a frissítések offline formában, ahogy jelenleg is. Tehát kis utánajárással az is tudja majd frissíteni, aki nem fizetett a szolgáltatásért. De biztosat nem lehet tudni, majd kiderül. Lehet olvasni 2026-os és 2028-as dátumokat is. Feltételezem, még a Microsoft sem tudja, hogy legyen, azért nem fix. Új dolog lesz, de egyáltalán nem tűnik bonyolultnak a megvalósítása. 2025 október 14-én életbe léptetnek egy olyan szabályt, hogy a Windows Update csak azoknak a felhasználóknak küldjön frissítést, akik fizetős fiókkal vannak bejelentkezve.
#3142: érdekes, hogy máshol egyáltalán nem foglalkoznak a dologgal, de a legújabb Windows 11 buildekben minden olyan követelmény ki van véve, ami eddig bennük volt. Nincs se kötelező fiók, se TPM, se Secure Boot, se újabb CPU. Nem tudom, ez miért csak nekem tűnik fel.
De ugye egyik téma sem tartozik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
pzstm