Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• westlake

félisten

válasz BiP #3140 üzenetére

Maradjunk annyiban, hogy majd kiderül. Egyébként 2025 és 2032 között is lesz frissítés, csak nem ingyenesen. Természetesen, ha a Microsoft meg akarja oldani, akkor meg fogja, hogy kizárólag azoknak működjön, akik valóban fizettek érte, de én azt gondolom, hogy ugyanúgy hozzáférhetők lesznek a frissítések offline formában, ahogy jelenleg is. Tehát kis utánajárással az is tudja majd frissíteni, aki nem fizetett a szolgáltatásért. De biztosat nem lehet tudni, majd kiderül. Lehet olvasni 2026-os és 2028-as dátumokat is. Feltételezem, még a Microsoft sem tudja, hogy legyen, azért nem fix. Új dolog lesz, de egyáltalán nem tűnik bonyolultnak a megvalósítása. 2025 október 14-én életbe léptetnek egy olyan szabályt, hogy a Windows Update csak azoknak a felhasználóknak küldjön frissítést, akik fizetős fiókkal vannak bejelentkezve.

#3142: érdekes, hogy máshol egyáltalán nem foglalkoznak a dologgal, de a legújabb Windows 11 buildekben minden olyan követelmény ki van véve, ami eddig bennük volt. Nincs se kötelező fiók, se TPM, se Secure Boot, se újabb CPU. Nem tudom, ez miért csak nekem tűnik fel.

De ugye egyik téma sem tartozik ide.

Új hozzászólás Aktív témák