- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #3322 üzenetére
Köszi, próbálkoztam mindennel, semmi se tudta megjavítani. Az SSD csere után nem települt fel az aktuális frissítés, majd egy javító frissítéssel sikerült, azóta jött rá normálisan 2, de az 5710-es dev buildtől kezdve semmi. Találtam egy 2024 év végi reddit topikot, ahol ugyanez volt a hiba többeknek is, volt ott is néhány javaslat, de nekik sem sikerült javítani. Ja, Canary sem ment fel, se frissítés, se az in-place upgrade.
Tegnap újrahúztam inkább a rendszert, miután sikerült a 2TB-os partíciót átrakni a többi HDD-re. Ami meglepő, hogy sok olyan funkció, ami már korábban jött elvileg a frissítésekkel és sosem kaptam meg, most alapból benne volt, szóval valószínűleg már korábban akadt el valami a rendszerben.
A durva, hogy a különböző típusú frissítések ISO-ba integrálására tovább tartott, mint a letöltés és telepítés (1-1,5 óra volt az ISO készítés).
Már csak napok kérdése és visszarakok mindent, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest