Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Persze, ezekkel tisztában vagyok, a bevezetés óta követem az insider programot, csak a szokatlan szóhasználatod kavar meg mostanában. (meg hogy bekeverednek a public release-ek az insider témába, így elsőre nem esik le, hogy arra gondolsz). Meg én se vagyok már friss.
Abban igazat adok, hogy bizonyos szempontból érdekes a Win10 béta, hiszen már leírtuk, hogy lecsengett, aztán a semmiből mégis lett egy új beta channel, szóval izgalmas téma, másfelelől meg mégiscsak egy előző oprendszer.
Kit melyik része vonz az insider programnak.
Én meg csak azt furcsálltam, hogy most össze-vissza kavarnak a buildekkel/csatornákkal, mint pl. az, 24H2-ből hogy előbb jött RP, nem is volt belőle beta. Szokatlan húzás. Ez meg emiatt érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Entware topik
- Battlefield 6
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm