- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Én azokat soroltam fel, amiket kilistázott a Windows oldala letölthetőként. Akkor pont egyenként megnéztem, és onnan írtam, szóval akkor a Windows van lemaradva magától. Na de, te is csak vitatkozol, és véleményt mondasz, de nem válaszolsz a feltett kérdéseimre. És ha nem válaszoltad meg a válaszoddal, akkor nem válaszoltad meg. Ez tény. Mit fogalmazzak ezen finomabban? Kösz, hogy írtál valamit, bár nem tudtam meg amire kíváncsi voltam, de nem baj, már nem akarom tudni, mert különben megsértődsz? De azért kérdeztem, hogy megtudjam, és nem tudtam meg. Ha én nem szólok, hogy nem tudtam meg, akkor se fogja kiegészíteni a válaszoló, hisz ő letudta azzal, amit írt. Nem tudok mást tenni annak érdekében, hogy megtudjam, mint szólni, hogy ez nem érintett minden részletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nintendo Switch 2
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm