- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
10568_not-public
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
We have received a lot of feedback from Insiders that it should be easier to activate Windows 10 on devices when taking advantage of the free upgrade offer from genuine versions of Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1. With build 10565+ of the Windows 10 Insider Preview on PCs, if your device doesn’t automatically activate after installation, you can now enter the product key that was used to activate the prior version of Windows on the same device, by going to Settings > Update & Security > Activation, and selecting ‘Change Product Key’. If you prefer a clean install of Windows 10 by booting from media, you can now also enter the product key from prior Windows versions on qualifying devices during setup.
Details:
The product key from the prior version of Windows must correspond to the equivalent edition of Windows 10 you’re trying to activate as determined by the like to like Edition matrix for Windows 10. For example, you cannot activate Windows 10 Pro on a device that ran Windows 7 Home edition by using the Windows 7 Home product key.
If you have an OEM Windows 8 or Windows 8.1 device wherein the product key is provisioned into the device firmware by the OEM during manufacturing, Windows 10 Insider Preview Build 10565+ will automatically use the firmware product key upon rebooting after installation as long as the Windows 10 Edition matches the edition of Windows 8 that your device originally ran.
Please note that with Windows 10, we introduced a new activation technology that uses “digital entitlements” (more information available at Activation in Windows 10) that doesn’t require product keys, basically you no longer need to remember and enter product keys. Using product keys from prior Windows version to activate Windows 10 will activate your device using a digital entitlement.
Finally, once you activate Windows 10 or Windows 10 Insider Preview (Build 10240 and higher) – you’ll be able to install public releases and Windows 10 Insider Preview builds of the same edition of Windows 10 seamlessly without the need to re-enter product keys.
-
Воланд
titán
meg a t*k*m tele van ezzel is, hogy az insider hubban teszik kozze ezeket a fejleszteseket. amikor meg egesz nap nem jutok insideres gep kozelebe, de olvasgatni lenne idom, akkor cseszhetem. meg megosztani sem lehet normalisan. sokkal jobb volt anno windows 8 idejen, amikor szepen vezettek a fejlesztoi blogot.
-
csixy
addikt
Meggyógyult azEdge? !!!
-
westlake
félisten
Mivel ez publikus kiadás, gondolom igen. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a torrenten elérhető ISO az, amelyik publikus is lesz. Bár nem sok értelme lenne, ha különbözne.
Ennek inkbább az a haszna, hogy ha valaki felhúzza ISO-ból, később WU-n keresztül megkaphatja az új build(ek)et. -
pzstm
Topikgazda
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10565
Surprise!!!!
Device activation improvements: We have received a lot of feedback from Insiders on making it easier to activate Windows 10 on devices that take advantage of the free upgrade offer to genuine Windows by using existing Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 product keys. If you install this build of the Windows 10 Insider Preview on a PC and it doesn’t automatically activate, you can enter the product key from Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 used to activate the prior Windows version on the same device to activate Windows 10 by going to Settings > Update & security > Activation and selecting Change Product Key. If you do a clean install of Windows 10 by booting off the media, you can also enter the product key from prior Windows versions on qualifying devices during setup. Refer to the Insider Hub for more information on these activation improvements including requirements. -
vlevi
nagyúr
válasz
westlake #180 üzenetére
Csodálatos újdonságok, amiket 1-2 perc használat után felfeledztem.
- Új USB ikon.
- Az ablakfejlécben a fejléc színéhez igazodik a felirat. Sötét fejléchez világos felirat, és fordítva.És biztos van rengeteg más újdonság, de az USB az rögtön feltűnt. És nem csak az ikonja új, mert innen egyből be lehet menni devices and printers control panelbe.
-
westlake
félisten
Jön a 10560. Remélhetőleg az publikus lesz.
-
vlevi
nagyúr
válasz
westlake #175 üzenetére
Ja, akkor hanyagolom, de azert kosz, hogy emlitetted. Korabban szo volt vvalami 10550-rol is, abbol se lesz mar semmi.
Mondjuk nqgy csodat nem varok, szerintem ok se tudjak mit kezdjenek azzal a helyzettel, hogy a win8 iranyvonal nem jott be, most meg hogy viszakoznanak a hetes fele (startmenu es egyebek), most meg azok sirnak, akiknek tabletjuk van, vagy mexoktak a win8-at.
Az a bajom az egesszel, hogy, latva a tabletes alkalmazasokat, illetve azok hianyat, tobb, mint harom eve a win8 megjelenese ota, nem mertem wines tabletet wenni, pedig lett volna par lehetoseg, emiatt maradtam az androidnal. -
netpeti98
addikt
Kiszivárgott, hivatalosan nem tesztelhető build.
Winbeta videó -
vlevi
nagyúr
válasz
westlake #173 üzenetére
Nálam nem mutat frissitest. 10547 fenn van, aprosagok jonnek is ra minden nap, foleg defender frissitesek, de uj bild az nem. Termeszetesen insider vagyok, fast ringen (mashogy nem is kehetne 10547). Megneztem, be van kapcsolva a fastring, de semmi
Angol nyelvü a win, csak a datumformatum, meg a billenytuzet magyar. Ha ezszámit. -
westlake
félisten
Tesztelhető a 10558.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kepi p4 630 #170 üzenetére
Magyar nyelvet teljesen unistallalni kell, akkor lejona frissites. Utqana visszaallithatod a magyar idoformatumot, billenytuzetet, satobbit. De magyar nyelvü nem lesz.
-
FozzieBear
csendes tag
válasz
Kepi p4 630 #170 üzenetére
Nem, magyar buildre akkor sem fog jönni, ha a területi beállításokat átállítod. Miért nem angolt használsz, magyar language pack-kel?
Amúgy a 7en jön a 10550, ha minden igaz.
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok!
Insideres honlapon olvastam, hogy magyar bild-re nem fog jönni frissítés. Ebből azt vontam le, hogy ha angolra állítok mindent és területet mondjuk US-re akkor működni fog, de továbbra se jön semmi.
Jelenleg home verzió van fenn.
Lehet még bármit tenni az ügy érdekében anélkül, hogy újra kellene húzni a rendszert?Köszi előre is a válaszokat!
-
netpeti98
addikt
Új tálcaikonok:
[link]
Windowscentral-ról van a képMost minek kellett egy újabb ikontípust behozni a rendszerbe a tálcának? A Photos app ikonja különösen ronda így.
-
csixy
addikt
Az Edge még most is ugyanolyan beteg mint volt.
-
Воланд
titán
-
Warter
addikt
Nah? Lesz ma új build?
-
Воланд
titán
Microsoft Windows 10 TH2 Release Notes: Build 10540.0.150903-1605
nem ertem, hogy ezeket miert nem lehet kiadni a buildek melle. lathatoan az ms elkesziti, szoval amivel a frissitesek eseteben takaroznak szoveg itt nem allna meg a helyet, hiszen eroforrast mar igy is forditanak ra es az insider programban ugyis tobbnyire hozzaertok vannak.
-
csixy
addikt
jön a 10536? Csak mobilra ,vagy egyéb masinákra is?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Execᵀʰᵀˢ #155 üzenetére
Nekem felment. Viszonylag hamar.
Most az első, amit kipróbáltam, az az Android studio volt. Működik. Sikerült összelőnöm a telefonommal, hurrá, tudok dolgozni rajta."augusztus 18-an jelent meg az elso insider build "
Igen, de akkor még ment a kavarás, hogy regisztrált windows10 kell az insider programhoz. Ez a mostani levél pedig arról írt, hogy újra lehet használni insiderként azokat a windows10-eket is, amik eredetileg is csak insider programban voltak benne. Múlt héten próbáltam ezt a gépet frissíteni, de a 10166-ról 10240-re frissített win10 nem akart feljebb menni, de ma felrakta a 10532-t.
Lett szép színes ablakfejlécem, fekete taskbar popupmenüm, és fehér, jó nagy, hézagos desktop popupmenüm. Ja, és egyre terjednek a kásás szélű (grayscale antialiasing) feliratok. Tudom, sokakat nem zavar, de szerencsére az én szemem még látja a különbséget. -
vlevi
nagyúr
Kaptam Gabe-től egy levelet. Ezek szerint ujraindul az insider program? Mert a levelben pontosan a win10 megjelenese elotti insiderekről ir.
Take a look at the new and helpful info about the Windows Insider Program.
Windows Insider Program | Before you install | How-to | Windows Feedback app | Forums
Hello Windows Insider,
I'm excited to announce that we have released the first Windows Insider Preview build since our official Windows 10 launch. This and other Preview builds will continue to give Insiders a chance to see new features and changes before the general public. Check out my blog for more details on the latest PC build.
You should have automatically received the latest Insider Preview build through Windows Update on your PC, if you were receiving Insider Preview builds prior to the public release of Windows 10. If you want to get Windows 10 Insider Preview builds installed on another PC just follow these simple steps:
Make sure your PC has the public release of Windows 10 installed.
If your PC is running Windows 7 or Windows 8.1, you can upgrade to Windows 10 for free here.*
On your Windows 10 PC, click Settings>Update & security>Windows Update>Advanced options>Get Insider Builds>Get Started, then follow the instructions on the screen to get your PC ready for Insider Preview builds.
Once your PC restarts, you can revisit Windows Update>Advanced Options to choose how often you'll get new Windows Insider Preview builds.
Remember to keep your PC turned on and online to get the latest Preview builds.
For more on how to get started with new Windows 10 Insider Preview builds on your PC, including updates on feedback tools and other Insider sources, click here.
We've also recently launched a new version of Windows Mobile Insider Preview which I blogged about here. You can get the Preview and installation instructions here.
Tips & Tricks
If you're a gamer, visit our new "Gaming on Insider Preview" topic in the Windows Insider forum. This new forum topic is the best place to get help for gaming-related issues with Windows 10 Insider Preview builds.
Info for Developers
Go here to install the developer tools for Windows 10 and get started building universal apps.
We will be at World Maker Faire (September 26-27) at the New York Hall of Science in Queens. We've got exclusive Insider activities planned, including help to get you running on Windows 10 IoT Core, so stop by if you’re in the area.
Info for IT Pros
The Windows 10 Enterprise Evaluation edition is now available for download. This free, 90-day evaluation will help you test your apps, hardware, and deployment strategies.
All the Channel 9 videos associated with Windows 10 can now be found on one convenient Windows page. Learn about Windows as a Service, provisioning, mobile device management, app compatibility, secure authentication and more.
Find out more about the new Remote Desktop Preview app for Windows 10.
Windows 10 Node at TechNet has been launched with new content around Management, Deployment and Security.
If you didn’t get the chance to watch the live presentation of our Microsoft Virtual Academy training session, Preparing your Enterprise for Windows 10 as a Service, you can watch the session on demand here.
As always, we appreciate your feedback so keep it coming! In the meantime, you can follow me on Twitter @gabeaul for breaking news on Windows. And for other updates on the Windows Insider Program, including special events, activities and other Insider benefits, follow us on Twitter @windowsinsider.
Thanks!
g
*Windows upgrade offer valid for qualified and genuine Windows 7 and Windows 8.1 devices (including devices you already own). Hardware/software requirements apply; feature availability may vary. Internet connection required, with Windows Update enabled. 3GB download required. ISP fees may apply. Windows 7 SP1 and Windows 8.1 Update required. Some editions are excluded: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise, and Windows RT/RT 8.1. Active Software Assurance customers in volume licensing have the benefit to upgrade to Windows 10 enterprise offerings outside of this offer. Offer valid for one year after Windows 10 upgrade availability; see www.windows.com/windows10upgrade. To check for compatibility and other important installation information, visit your device manufacturer’s website and www.windows.com/windows10specs. Windows 10 is automatically updated. Additional requirements will apply over time for updates.
You are receiving this email because you signed up to participate in the Windows Insider Program.
This email is sent from an unmonitored address. Please do not reply. Please use links inline above to get additional information or help.
Microsoft respects your privacy. To learn more, please read our online Privacy Statement.
This is a mandatory service communication. If you wish to stop receiving emails about the Windows Insider Program, you will need to leave the program.
To set your contact preferences for other Microsoft communications, click here.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052 USA -
zoli62
addikt
A 10240-es build fast ringen mindig nem frissült a legújsbbra, pedig angol nyelvű. Mi lehet ennek az oka?
-
zoli62
addikt
Hogy különbözteti meg a Windows aktiváláskor, hogy egy korábbi legális változatról a Windows Insider keretében történt frissítés Windows 10-re, vagy pedig nem?
-
-
vlevi
nagyúr
Korábban (10240 előtt) én is azt olvastam, hogy a 10240 build elott az insider programhoz csatlakozo felhasznalok tovabbra is maradhatnak insiderek, es tesztelesi celkora hasznalhatjak majd tovabb a 10240-t es az azutani frositeseket is. Sajnos ez a lehetoseg a 10525-el mexunt, pedig én is tesztelnem tovabb a rendszert, mert élesben még nem látom alkalmasnak napi használatra. De nem fogom beápdozni a win7-esemet csak azért, hogy kiprobalhassam.
-
Nagymelák
senior tag
Aha,ha jól értelmezem,akkor először a legális rendszeremet kell frissítenem 10-re és ezek után beléphetek insidernek. Kérdés hogy miért jó nekem az hogy a stabil kiadott 10-et beváltom egy lehet instabil insider verzióra? Félreértés ne essék,van legális 8.1-em,nem az "ingyen ebéd" kellett csak a logikai menetet próbálnám megérteni.
-
Воланд
titán
azota pedig megjelent uj build es az azt bejelento blogposztban leirtak, hogy innentol eredeti windows 10 kell az insider programhoz. eddig is lehetett tudni, hogy nem lesz ingyen ebed, de szvsz elegansabb lett volna megoldani ugy, hogy kethavonta "lejarjanak" a regi buildek.
-
Elég keveset olvasni róla de kiváncsi lennék mik itt a tapasztalatok általánosságban a 10525-ös buildel kapcsolatban. Stabilitás, edge stb. tekintetében.
Bár látom már jön az 532-es is..... -
Warter
addikt
-
Воланд
titán
-
vlevi
nagyúr
"Gabe Aul tweetelte múltkor hogy aktivált 10240 kell a th2 branch-hez"
Na, ezzel se értünk sokat.
Kéremszépen nekem aktivált 10240-esem van. Igaz, hogy 10162-ből lett az a 240, és nem Win8-ból, de akkoris aktivált rendszerről van szó. És mégse frissül.
Csipogó nem arra való, hogy ott pontosan megfogalmazott nyalatkozatokat adjanak ki. Mégis ezt csinálják, és a félmondatokat mindenki úgy érti félre, ahogy neki tetszik, nemcsoda, hogy annyiféle verzió terjed a neten. Például 1 év múlva mennyit kell majd fizetni a windowsért? És hasonló hülye kérdésekSzóval mostmár szeretném, ha nem a twitter lenne a fő információforrás. Hííjon fel mindenkit skypeon, és akkor rendben vagyunk. Vagy legalább, amikor leveleket küldözget (mert szoktunk levelezni, mármint ő ír, én törlöm
), akkor leírhatná rendesen azt, amit a twitterre féligmeddig kiírt.
-
-
zoli62
addikt
Fast ringen még mindig nincs új build, legalábbis magyar nyelvű. Kíváncsi vagyok,hogy lesz-e még egyáltalán slow ringen letölthető iso.
-
csixy
addikt
Na végre! Töltődik le az WU-n a th2_release Core 10525.
-
-
Warter
addikt
válasz
westlake #105 üzenetére
Remélem csak viccnek szántad, amit leírtál. Itt nem a warezről van szó, hanem arról, hogy mér kéne aktivátorral ügyeskedni ahhoz, hogy az ember normálisan teszteljen. Szerintem az lenne a korrekt, ha 2-3 havonta jönne egy build és a réginek a kulcsa azzal együtt lejárna. Na de részemről a téma lezárva.
-
westlake
félisten
Értem én, hogy a warez fogalmától nehéz elszakadni, de ha valóban arról van szó, hogy valaki tesztelni szeretné a M$-nak az új feature-öket, meg úgy kopletten az operációs rendszert, akkor miért nem tud tullépni azon, hogy aktivátorral aktiválja az a példányt? Most vagy valóban tesztel, vagy csak azt mondja, hogy tesztel.
Nem fognak drónok körözni a háza felett, mert valaki aktivátorral aktiválta a Insider verzióját. Értem én, hogy a M$ rosszul intézi ezt a dolgot, de ez van. Vagy elfogadjátok és nem teszteltek, vagy nem fogadjátok el és aktivátorral aktiváljátok a rendszer. Mindkét út járható, de annak semmi értelme, hogy itt leírjátok a fájdalmatokat. -
Nagymelák
senior tag
10240 volt fent nekem tiszta telepítéssel,a 10525-öt fel sem adta updaten keresztül. ISO-ból felraktam frissítésként,akkor most milyen státuszban szenved vajon a rendszerem?
Nem teljesen értem azt sem hogy semmilyen hatalmas újítás nem került bele de a Magyar nyelvet természetesen el is felejtette,mi abban a bonyolult hogy benne hagyják? -
vlevi
nagyúr
Hát, ez így egy kicsit hülyeség. Korábban arról volt szó, hogy aki az insider programban kezdte el használni a win10-t, az bennmaradhat az insider programban a végleges win10 megjelenése után is. Ezek szerint ez már nincs? Vágjak tönkre egy jól használt win7-es gépet, tegyek rá 10-t, hogy újra beléphessek az insider programba? Pedig direkt van egy külön gépem Win10 tesztelésre. Pontosabban csak a HDD-t cserélem ki, ha Win10-ezni akarok.
-
Воланд
titán
Gabe azt irta twitteren, hogy innentol a preview build-ek nem fognak kulcsot tartalmazni, aktivalt 10240-es kell a telepiteshez. szoval tenyleg komolyan gondoltak, azt, ami a blogpostban van.
-
-
westlake
félisten
Ezek szerint a M$ már telepítés közben megnézi, hogy milyen gépre települ a Windows 10 és ha látja, hogy már egyszer aktiválva lett az a gép (mondjuk MAC cím alapján), akkor automatikusan aktiválja?
A többiektől kérdezem: van ilyen?
Azért kérdezem, mert már máshol is olvastam, hogy valakinek volt már legálisan aktivált Windows 10 a gépén, majd legyalulta az egészet (format), újratelepítette egy MSDN verzióval és aktív verziót kapott.#94: Biztos, hogy az előző Windows-oknál nem volt ilyen. Több százszor telepítettem Windows-t olyan gépre, amin előtte már volt legálisan aktivált Windows. Mindet nekem kellett újratelepítés után aktiválni.
-
csixy
addikt
Nos: előzmény: régi insider vagyok. Egy másik vason insiderkedtem egészen addig ,amíg lett egy aktív 10240.es buildem egy SSD-n. Ezt kidobtam az ablakon, mert visszatettem bele a gyári 8.1-et a saját vinyóján és azt felfrissítettem win 10 Home verzióra.
Nos újra insiderkedni akartam. Most egy másik laposon a gyári Win7-ről frissítettem win10 Home verzióra , majd kiszedtem belőle a vinyót és beleraktam az SSD-t , amit aztán GParteddel gyalultam és tettem rá egy szűz új MSDOS partíciós táblát (MBR) és az egész partíciót NTFS-re formáztam. Media creation tool-lal csináltam egy angol(USA) 64 bites win10 Home telepítő DVD-t. Ezt feltelepítettem legacy módban (partíció gyalulás, majd a saját izlése szerint megcsinálta a maga első 500megás partícióját és mögé a C: partíciót a többire) és mivel már előtte volt ezen a laposon egy aktív Win10, így ez a tiszta telepítés is aktív lett (erre mondtam azt, hogy beaktiválta magát ahogy illik). A Windws Update menüpontban beállítottam , hogy inssider módban akarom használni fast ringgel, bejelentkeztem az insider fiókom-ba is , de nem jönnek az új buildek. Egyszer kérdezett a Windows visszajelzés a firefox telepítése után. Azóta nincs semmi ujdonság.
-
westlake
félisten
Azt írtad, hogy tisztán telepítettél egy 10240-es buildet, ami aktiválta magát. Ezt csak az Insider bildek csinálták, a stabil buildek nem. A 10240-es build pedig stabil kiadás. Vagy egy korábbi Insider verziót frissítettél 10240-esre, vagy pedig legális Windows 10-es kulcsot adtál meg friss telepítés után. Vagy KMS aktivátorral aktiváltad illegálisan. Más módon nem lehet aktív 10240-es Windows 10-ed. A három lehetőség közül te melyikkel éltél?
-
Воланд
titán
-
csixy
addikt
Felraktam tiszta telepítéssel egy USA angol 10240-es buildet. Beaktiválta magát ahogy kell. WUpdate oldalon insiderkedés és fast ring beállítva, de nem jön új build. Egyszer bekérdezett a windows feedback. Ennyi. ????
Tök angolra állítsak mindent?
-
vlevi
nagyúr
Elvileg nekem is olyan van, insiderként kezdtem, egészen a 10166-ig, ami firssult, 10240-re. Ez már nem insider, de aktivált maradt továbbra is. Szerrtném probakgatni, nézegetni, de csak mint tesztrendszert. A rendes gépemen lévő win7-t nem fogom frissiteni 10-re még jó ideig.
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Még a 10160-as build-el csatlakoztam az insider programba és azóta rendszeresen frissült is a rendszer, viszont szeretnék tiszta lappal indítani. Ha nyomok egy factory reset-et, akkor aktivált marad a Windows?
Köszi a választ! -
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #80 üzenetére
de, van. nekem is van egy vm-ben.
-
westlake
félisten
válasz
Nincs olyan, hogy Insider 10240-es build. Már ha úgy értetted, hogy gyárilag Insider. A 10240-es build stabil-ra lett állítva gyárilag. Értsd ezalatt azt, hogy a felhasználónak kell beállítás után átállítani Insider csoportba a rendszert. Én is úgy tudom, hogy a 10240 előtti Insider buildek valóban lejárat nélküli stabil 10240-es buildre frissültek.
Szerintem semmi értelme ezen a dolgon pörögni. Biztos vagyok benne, hogy senki nem bukja el a stabil licenszét amiatt, mert belép az Insider csoportba és Insider verziót használ. -
Warter
addikt
válasz
Nem tudok már mutatni, mert letöröltem. De ha visszanézed a Windows 10-es topicban többen beírták ezt. Volt aki még az Insiderből kilépve is aktivált Win10-zel rendelkezett.
-
-
Warter
addikt
válasz
mefistofeles #78 üzenetére
Frissült az, amikor kijött a 10240, júli vége fele.
-
-
westlake
félisten
válasz
mefistofeles #76 üzenetére
Ami valószínűleg megint aktivizált lesz, ha frissül egy végleges verzióra. Senki ne akarjon már az idők végezetéig Insider verziót használni. Legalábbi ne ugyanazt a verziót. Én teljesen indokoltnak látom a lejárati időt.
Más: Ki érzi a hatalmas iróniát?
Egyébként a program jónak tűnik.#78:
Hogy frissülhetett volna véglegesre, ha egy Insiderrel indult az egész?Frissült az, vlóban. Ha egy stabilról frissítesz Insiderre, majd megint stabilra, akkor miért ne lehetne lejárat nélküli aktivált a rendszer? Még mindig nem értem a problémát. -
-
Az "ingyen ebédet" arra értettem, hogy az első insiderben bárki részt vehetett. Most ez már nem lesz így.
Amúgy szerintem akinek jól muzsikál a rendszer azok nem fognak (vagy csak nagyon kis százalékban) belekezdeni, akinél viszont sok a hiba azok -mit is veszthetnének- logikus ha belevágnak. -
Warter
addikt
válasz
mefistofeles #65 üzenetére
Nincs itt semmiféle ingyen ebéd, de egy bughalmazt nem fogok elsődleges rendszernek használni, ha meg felrakom virtualra, akkor nem működnek funkciók, pedig ugye az lenne a tesztelés lényege, hogy kipróbálja az ember és visszajelezzen. Na most ezért se kmspicot nem fogok használni, se megvenni nem fogok még egy példányt a windowsból. Szerintem ez öngól, de majd az MS kitalálja, hogy mit akar.
-
westlake
félisten
válasz
mefistofeles #72 üzenetére
De ez teszt rendszer. Miért furcsa, hogy van lejárati dátuma? Majd egyszer lesz belőle megint stabil rendszer. Igazából pont az a lényeg, amit woland_y2k is írt.
-
-
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #70 üzenetére
ilyen datum eddig is volt mar, hogy ha win7-rol, vagy win8-rol frissitettel win10 preview-ra. majd megint lesz egy build, vagy nagyobb frissites, amire azt mondjak, hogy ez megy ki az atlag jozsiknak is, es akkor annak nem lesz lejarati datuma.
-
-
westlake
félisten
-
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #65 üzenetére
en meg megvarom, hogy a slow ring-es megjelenessel egyutt adnak-e ki iso-t es az milyen kulcsot fog hasznalni. mert igaz, hogy a blogposztban az van, hogy innentol csak aktivalt w10-el lehet reszt venni az insider programban, de ezzel a dontessel eleg rendesen csokkeni fog az aktiv resztvevok szama. mert a mostani build meg turhetonek nez ki, de lesznek itt meg sulyosabb bugok, amiket kevesen fognak bevallani egy eles rendszeren.
-
-
Warter
addikt
Lehet, hogy elnéztem valamit, de hátha valaki tud mondani valami okosat. Szóval, ha jól látom jelenleg ha Insider buildet akarok használni, akkor az nem lesz aktiválva, mert az összes kulcsot visszavonták. Magyarul csak akkor lesz aktivált a gép, ha van eredeti Windows kulcsom vagy, ha az utolsó rtm-met fel tudtam rakni még a kulcsok deaktiválása előtt. Most hiába rakom fel bármelyik buildet isoból sikítozik, hogy nincs aktiválva.
-
vlevi
nagyúr
Nekem nem akarja felkinalni a frissitest
Visszaallitottam a gepet teljesen angolra, fel van telepitve minden frissites, insiderkent a fast ring be van allitva, de semmi.
Ez egy olyan virtualgep, ami eredetileg 10162-es buidl volt, frsisult 10240-re, de nem leptem ki az insider programbol.
Megse akar frssulni -
Warter
addikt
-
Nagymelák
senior tag
Két kérdésem lenne:
1,A Chrome nem indul, semmilyen oldal nem töltődik be 10525-ön minden bővitményre ami eddig ment hibát jelez,még a beállításokba sem tudok bemenni hogy kikapcsoljam őket mert azt sem nyitja meg.
2,10525-ben megint nincs Magyar nyelv?
-
Воланд
titán
azt nem ertem, hogy egy ilyen egyszeru dolgot, mint az ablakok cimsoranak szinezese, hogyan lehet elbaszni. kaptak egy csomo feedback-et, hogy jelenjen meg ott is szin, erre beleteszik, de hozzakotik a talca, start menu, action center-hez. ha oda nem akarsz szint, akkor a cimsoron sem lesz. remek.
-
pzstm
Topikgazda
válasz
King Unique #41 üzenetére
őszi frissítés
-
westlake
félisten
-
King Unique
titán
-
csixy
addikt
Nekem volt insiderként egy beaktivált 10240-es buildem ,de azon a vason ez feleslegessé vált, mert visszapakoltam bele a gyári vinyót a W8.1-el és azt upgradeltem W10-esre- Folytathatom most az insiderkedést egy másik laposon megint csak egy erre a célra használatos SSD-n?
-
Warter
addikt
-
pzstm
Topikgazda
Újra lehet regisztrálni
-
azopi74
addikt
Szóval az őszi update (threshold wave 2) nem annyira feature update lesz, inkább csak optimalizálás.
A következő nagyobb feature update a redstone wave 1 lesz jövő tavasszal... -
azopi74
addikt
NA végre, kezd kibontakozni valami tisztán érthető kommunikáció ...
Tehát, az insiderek megkapják az GA buildet 2015/07/29-én (vagy azelőtt), de akinek nincs genuine licensze (akár Win 7-ről vagy Win 8.1-ről upgradelt, akár megvásárolt Win10), akkor el kezd ketyegni egy time bomb, ami idő alatt lejár a build, ami előtt muszáj lesz frissítened újabb buildre. Kérdés, mi lesz az "expiration time", a lejárati idő ezeknek a buildeknek az esetében, mivel eddig legalább fél év volt, márpedig az új policy szerint kb fél évente fognak érkezni újabb GA buildek, így akár ki lehet bekkelni, hogy gyakorlatilag folyamatosan GA build-et használjon az insider, vagyis kvázi ugyanolyan service branch-ben legyenek ingyen, mint a Windows Home licenszért 110 USD-t kicsengetők
Persze senkit nem akarok ilyen trükközésre bíztatni, ne éljünk vissza a programmal, maradjunk lelkes insiderek, és tegyük jobbá együtt a windows-t
-
Воланд
titán
"•Do you want to continue as a Windows Insider and keep getting preview builds after 7/29?
•Or do you want to upgrade your Genuine Windows 7 or Windows 8.1 system that has been getting Windows 10 Insider Preview builds to the 7/29 release and stop being an Insider?“I want to continue as a Windows Insider!” If you want to continue as a Windows Insider past 7/29 there is nothing you need to do. You’re already opted in and receiving builds in the Fast or Slow ring depending upon your selection. This is prerelease software and is activated with a prerelease key. Each individual build will expire after a time, but you’ll continue to receive new builds so by the time an older prerelease build expires you’ll have received a new one. Since we’re continuing the Windows Insider Program you’ll be able to continue receiving builds and those builds will continue to be activated under the terms of the Windows Insider Program. We provide ISOs for these builds for recovery from any significant problems, but they are still pre-release software. As part of the program we’ll upgrade Insiders to what is for all intents and purposes the same build as what other customers will get on 7/29, but that will be just another build for Insiders, and those who stay in the program will simply get the next build after as well.
“I want to opt out of the Windows Insider Program on 7/29.” If you decide to opt-out of the program and upgrade to the 7/29 build you will be subject to exactly the same terms and conditions that govern the offer* that was extended to all Genuine Windows 7 and 8.1 customers. This is not a path to attain a license for Windows XP or Windows Vista systems. If your system upgraded from a Genuine Windows 7 or Windows 8.1 license it will remain activated, but if not, you will be required to roll back to your previous OS version or acquire a new Windows 10 license. If you do not roll back or acquire a new license the build will eventually expire.
" [link] -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
A windows feedbackon írtam észrevételt, sikeres is volt a küldés mégsem jelenik meg a többi között,vagy nem is fog? Bocsánat a hülye kérdésért.
-
DaWe94
senior tag
Meglátjuk.
Én úgydöntöttem felteszem a jelenlegi DreamSpark-os 8.1 Pro-ra a TP-t, már csak kíváncsiságból, na és persze türelmetlenségből. Eddig egész jó és használható
Máshogy kezeli egyébként a drivereket a 10? Mert pl nekem gondot okozott 8.1 alatt a régi webkamerám drivere, kellett vele szenvedni rendesen mire sikerült úgy feltelepíteni hogy kompatibilis legyen és használható... Most a win10 rögtön felrakta magától.
Nem hittem a szememnek
-
azopi74
addikt
Hát akkor összefogalva az eddigieket én valahogy így értelmezem a dolgot:
Igen, minden insider upgrade-elhet majd a GA build-re, mikor megjelenik, igen aktiválhatja is, és aktivált is marad, de jogilag ettől nem lesz hivatalosan "genuine" windows 10 licensze, de ebből a consumer felhsználóknak semmi hátránya nem származik, csak azért nem kapja meg jogilag a licenszet hivatalosan, nehogy például a kiskapuval a kis és középvállalatok éljenek vissza azzal, hogy teszem azt az egész XP-s, ne adj isten Linuxos vagy Warez Windows 7-es -(tőlünk keletebbre ez is elképzelhető) gépparjukra feltesznek egy partícióra egy Windows Insider buildet a GA (RTM) előtt, de soha be sem bootolják, aztán kapnak ingyen egy jogilag támadhatatlan, hivatalosan jogtiszta Windows 10 Pro-t teljesen ingyen, aztán szépen kényelmesen hátrdőlnek...De az otthoni felhasználókat ez nem igazán érinti.
-
DaWe94
senior tag
olvasgattam én is most, de nekem teljesen úgy jön le, hogy megkapják az insider programban lévők a final build-et , kivéve azok akiknek az Enterprise van fent... csak persze csatlakozni kell az MSA-val, és az a licenszkulcs amit az insiderhez kaptál aktiválja majd automatikusan a final buildet (home és pro esetében)
és később clean install is lehetséges majd... szóljatok ha hülyeséget beszélek -
azopi74
addikt
Nem lehet, hogy ez még Gabe tegnapi tweetjei előtt került fel?
Mert akkor ez egész már kezd kicsit röhejes lenni. Egyértelmű (szerintem elégé nehezen félreértelmezhető) kérdésekre tette a egyérdelmű válaszokat Gabe:"Peter Bright @DrPizza Jun 19 @GabeAul so to be clear: install 10130, upgrade to RTM when available, and it'll stay genuine + activated with no money spent, forever?
(I)Gabriel Aul @GabeAul Jun 19
@DrPizza Install 10130, connect registered Insider MSA, upgrade to RTM, stays genuine."(/I)(I)(I)"David Cohen @DavieCFGN 21h21 hours ago
@GabeAul if someone did a fresh install of Windows 10 10130, the whole old school way, are they set for future builds and final?(/I)(I)Gabriel Aul @GabeAul 21h21 hours ago
@DavieCFGN Yes, if you install 10130 from ISO, use the prerelease key, connect your registered MSA - you'll get future builds and final."(/I) -
DaWe94
senior tag
Már kezdem elveszteni a fonalat
-
DaWe94
senior tag
Már beszálltam rég, telefonon is és gépen is egyaránt. Viszont gépen csak VMware-el használtam és mivel nincs túl bivaly gépem ezért nem tudta átadni túlzottan azt a felhasználói élményt amit kellett volna
Túlzottan nem aggódok, hogy nem lesz licenszem, mert ott az Insider is és szerintem a DreamSpark-on keresztül is elérhető lesz a Win10.
Csak gondoltam feldobnám a TP-t mindennapi használatra még az RTM előtt. Tehát akkor? szerintetek? -
azopi74
addikt
Hát ha máshogy nem, akkor így biztos:
https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/31rxsv/disable_keylogger_windows_10/
-
DaWe94
senior tag
szia(sztok)!
Mivel eléggé türelmetlen vagyok, arra gondoltam hogy ráhúznám a TP-t a jelenlegi 8.1-emre.
Megéri már? Mindennapos használatra alkalmas a jelenlegi build?
Vagy inkább várjam meg azt az 1 hónapot -
azopi74
addikt
http://www.windows10update.com/2015/06/windows-insiders-now-need-a-microsoft-account-to-download-builds/
Nekem fel sem tűnt, hogy eddig nem kellett
Insider Hub:
Érdemes megjegyezni: a júl 29-i RTM-ig az Insider Hub nem lesz by default elérhető az addig megjelenő új inider buildekben sem, Add feature-rel (Settings, System, Apps & features, vagy simán keresőbe "Add features" ) lehet majd elérni. Aztán a 2015/07/29-i RTM utáni buildekben ismét alapból aktiválják a cuccot az insidereknek.
-
azopi74
addikt
Lassan közeleg 2015.júl.29, a Windows 10 GA (General Availability) build (ha úgy tetszik RTM) kiadásának dátuma, az insider program viszont - ahogy eddig is tudtuk - folytatódik, hiszen jön először az őszi nagy feature update (még threshold kódnév alatt maradva), aztán rögtön jön majd 2016-ban két hullámban a Redstone, és a Windows as a Service valósággá válik, folyamatos rolling update-ekkel. És ezek tesztelése rögtön a Windows 10 RTM kiadása után kezdődik.
A topic nyitásának az a célja, hogy az Insider Programban maradók (akik továbbra is tesztelik majd
az egyre sűrűbben megjelenő Windows buildeket) itt oszthassák meg a tapasztalatokat, véleményeket az RTM után is folyamatosan érkező preview buildekkel kapcsolatban, és egyúttal tehermentesítsük a Windows 10 topicot, ami javaslatom szerint ezután inkább a nyilvános, így szélesebb körű érdeklődésre számot tartó Windows GA buildek-kel foglalkozzon, illetve ott tehessék majd fel a felhasználók az aktuális GA builddel kapcsolatos technikai és egyéb általános kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged