- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Execᵀʰᵀˢ #155 üzenetére
Nekem felment. Viszonylag hamar.
Most az első, amit kipróbáltam, az az Android studio volt. Működik. Sikerült összelőnöm a telefonommal, hurrá, tudok dolgozni rajta."augusztus 18-an jelent meg az elso insider build "
Igen, de akkor még ment a kavarás, hogy regisztrált windows10 kell az insider programhoz. Ez a mostani levél pedig arról írt, hogy újra lehet használni insiderként azokat a windows10-eket is, amik eredetileg is csak insider programban voltak benne. Múlt héten próbáltam ezt a gépet frissíteni, de a 10166-ról 10240-re frissített win10 nem akart feljebb menni, de ma felrakta a 10532-t.
Lett szép színes ablakfejlécem, fekete taskbar popupmenüm, és fehér, jó nagy, hézagos desktop popupmenüm. Ja, és egyre terjednek a kásás szélű (grayscale antialiasing) feliratok. Tudom, sokakat nem zavar, de szerencsére az én szemem még látja a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Formula-1 humoros
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest