Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Execᵀʰᵀˢ
üzenetére
Nekem felment. Viszonylag hamar.
Most az első, amit kipróbáltam, az az Android studio volt. Működik. Sikerült összelőnöm a telefonommal, hurrá, tudok dolgozni rajta."augusztus 18-an jelent meg az elso insider build "
Igen, de akkor még ment a kavarás, hogy regisztrált windows10 kell az insider programhoz. Ez a mostani levél pedig arról írt, hogy újra lehet használni insiderként azokat a windows10-eket is, amik eredetileg is csak insider programban voltak benne. Múlt héten próbáltam ezt a gépet frissíteni, de a 10166-ról 10240-re frissített win10 nem akart feljebb menni, de ma felrakta a 10532-t.
Lett szép színes ablakfejlécem, fekete taskbar popupmenüm, és fehér, jó nagy, hézagos desktop popupmenüm. Ja, és egyre terjednek a kásás szélű (grayscale antialiasing) feliratok. Tudom, sokakat nem zavar, de szerencsére az én szemem még látja a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elden Ring
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pzstm