Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
Nah? Lesz ma új build?

-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Remélem csak viccnek szántad, amit leírtál. Itt nem a warezről van szó, hanem arról, hogy mér kéne aktivátorral ügyeskedni ahhoz, hogy az ember normálisan teszteljen. Szerintem az lenne a korrekt, ha 2-3 havonta jönne egy build és a réginek a kulcsa azzal együtt lejárna. Na de részemről a téma lezárva.
-
Warter
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem tudok már mutatni, mert letöröltem. De ha visszanézed a Windows 10-es topicban többen beírták ezt. Volt aki még az Insiderből kilépve is aktivált Win10-zel rendelkezett.
-
Warter
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Frissült az, amikor kijött a 10240, júli vége fele.
-
Warter
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nincs itt semmiféle ingyen ebéd, de egy bughalmazt nem fogok elsődleges rendszernek használni, ha meg felrakom virtualra, akkor nem működnek funkciók, pedig ugye az lenne a tesztelés lényege, hogy kipróbálja az ember és visszajelezzen. Na most ezért se kmspicot nem fogok használni, se megvenni nem fogok még egy példányt a windowsból. Szerintem ez öngól, de majd az MS kitalálja, hogy mit akar.
-
Warter
addikt
Lehet, hogy elnéztem valamit, de hátha valaki tud mondani valami okosat. Szóval, ha jól látom jelenleg ha Insider buildet akarok használni, akkor az nem lesz aktiválva, mert az összes kulcsot visszavonták. Magyarul csak akkor lesz aktivált a gép, ha van eredeti Windows kulcsom vagy, ha az utolsó rtm-met fel tudtam rakni még a kulcsok deaktiválása előtt. Most hiába rakom fel bármelyik buildet isoból sikítozik, hogy nincs aktiválva.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest