- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A történet itt: Bővebben: link folytatható.
Ezt zártam.
Grafiqs -
hefe
aktív tag
Üdv! Aki szeretne beleturkálni ismerkedni ezzel a fajta windowsal az segítsen egy cseppet nekem. Letöltöttem az embedded sp2es progijával vinyóra a telepítőket de gőzöm nincs hogyan tovább. Akinek jó az angolja és érdekli a téma az sasoljon már rá legyen olyan szíves
http://msdn.microsoft.com/embedded/windowsxpembedded/default.aspx
Egyetalán ki lehet őket írni 3 cédére vagy csak meglévő xpre lehet ráhúzni.
Egy microsoftos előadáson említette a muksó hogy 10000 részre van darabolva és mi választhatunk meg mindent amit szeretnénk telepíteni. Így egy 10 seces teljes bootolási idő is elérhető és nem zabál annyi erőforrást.
Teljesen ingyenes 120 napra. Akit érdekel (vállakozószelleműek) csapjon bele és írjon!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest