Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Kétszer próbáltam frissíteni, de nem sikerült...
Első alkalommal mikor kidobta hogy frissíthetek, második mikor a Microsoft.com telepitővel próbáltam.
Jó sokat szöszöl, utolsó pár százalékban valami történik és ki írja hogy előző rendszer visszaállítása.
Második alkalommal egy hiba üzit is dobott. MIGRATE_DATA művelet közben hiba lépett fel.
Mi lehet a gond? :-\
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Kedves Urak!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Facebook és Messenger csempe app nem működik.
Egy ideig ment, aztán egyszer csak, indítás után mikor bejönne az ablak, eltűnik, és kilép. Nem értem mitől lehet, és zavar, mert használnám. Más ilyen store-ból letöltött programmal nincs gond.
Van esetleg ötletetek?
Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
válasz Orionk #69003 üzenetére
Hallod, 1 órája nekem is pontosan ezt csinálta!
Én még nem jöttem rá mi a gond, már kerestem mindent, google, de semmi megoldás nem lett...
Multimédiás videóvezérlőnél ír hibát nálam eszközkezelő, bár nem tudom hogy az most lett e, vagy már egy ideje hiba van ott..
Mit csináljak? feltettem catalyst control centert, azt találtam driver-nek hozzá.
-
sid87
senior tag
Nekem nincs ilyen lehetőség hogy visszatérjek a régire.
Bár nekem nem tudott frissíteni a 1709-re, hiába indítom újra, nem teszi fel, ellenben a felbontás és képfrissítés nem jó...
Nekem csak az újratelepítés megoldás? Eredeti a win... és mégis.
-
sid87
senior tag
Sikerült megoldani úgy, hogy csökkentett módban eltávolítottam a driverét a videókártyának, és aztán feltettem egyet, megjavult.
Azonban 1 óra múlva megint megtörtént és vissza állt a rossz felbontás.. A creators update továbbra se akar felmenni, hiába kéri az újraindítást, nem történik semmi...
-
sid87
senior tag
válasz Orionk #69262 üzenetére
Igen, manuálisan tettem fel a 1709-et, letöltöttem microsoft oldaláról és úgy telepítettem fel gond nélkül.
Utána még mindig rossz volt a felbontás, de a csökkentett mód driver uninstall és aztán reinstall megoldotta megint, de ezúttal kikapcsoltam 30 napra az update-et, ettől, vagy egyébként is megjavult, azóta nem volt semmilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest