Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Sziasztok
A következő kérdésem lenne:
Adott a Win10. A vga-t a monitorhoz DVI-on kötöm. A házimozit hdmivel kapcsolnám a PC-hez, azonban amint bedugom a kábelt a kép másodlagosra vált, a hang megjön
A WIN7-en kiterjesztett képernyővel oldottam meg, azonban itt olyan okos a WIN10, hogy nem látom a képernyő beállításokat, ha bedugom a hdmikábel (erősítőt).
Tud esetleg valaki ötletet adni?
Köszönöm
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy win 10 alatt nem indul el a unigine heaven 4.0.
"msvcp110.dll" hibát ír ki.
Mi lehet a baj?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
A gépem újraindulgat elég gyakran.
Tudnátok segíteni mi lehet a baj? Ki lehet valamit belőle olvasni?
A gépben alaplapot, cput és ramot cseréltem. A táp maradt és a vinyó ssd is. A cseréig nem volt gond.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Lenne egy olyan problemam hogy az elso particion a win10 van. Az osszes mappa tartalma 30gb megis 52gb foglalt helyet mutat csak. A virtualis memoria 2gb a rejtett es egyeb fajlok mutatasat bekapcsoltam. Ugy is ugyanaz. Egy brand mini pcrol van szo. Az asztalin nincs ilyen problema.
-
sakal83
addikt
válasz King Unique #103757 üzenetére
Köszönöm. Megtaláltam a keresett fájlokat. Töröltem. Azonban újra megnőtt pár óra netezéstől 8Gb-ra...
A helye a C:\Users\fuji\AppData\Local\Microsoft\Windows/InetCache. Ez a könyvtár nő meg eléggé és elég gyorsan.
MI okozhatja ezt a hibát?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
A Win10ben hol lehet beallitani hogy egy adott alkalmazas a neva rendszer nagyitasat hasznalja?
Ertem ezalatt hogy 125%ra van allitva a win de a skypeon szeretnem hogy 100% legyen.
Köszönöm
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Tudnatok segiteni abban hogy hol es mit kell beallitani win10ben hogy a hdd menjen alvo modba es csak akkor kapcsoljon be ha negnyitok rola egy fajlt?
Jelenlegi beallitasaimban kikaocsol devrandom idokozonkent feporog magatol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest