Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jerry13
újonc
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nekem is volt olyan problémám, hogy az asztali ikonokat mindig visszarendezte, illetve közepes méretűre állította.
Olyan megoldást javasoltak, hogy frissítsem újra a win10-et a beállítások megtartása mellett (pl egy kiírt telepítő lemez segítségével). Ez segített (ikon probléma megoldódott), csak így már nem tudok visszaállni win7-re...A mai napon viszont újabb problémát tapasztaltam:
A gyári (asus R7 250) VGA illesztőt a win10 kérdés nélkül frissíti (pedig a gyári is a legaktuálisabb - 2015.08.havi). Az új win által telepített illesztő viszont szerintem nem kompatibilis a GPU Tweak segédprogrammal, mert befagyott restart után az egész rendszer... rendszer visszaállítás segített, de utána megint frissítette a VGA-t az update. Ezután manuálisan kellett az illesztőt visszaállítanom (eszközkezelőben) a gyárira, így már nem frissített az update (gondolom látja, hogy megvan az is, csak nem az van használva).
Valami megoldás nincs, hogy legalább a VGA illesztőt nem frissítse ez a drága win10? -
Jerry13
újonc
Sziasztok!
Pár napja észleltem, hogy az asztali ikonok nézete újraindítást (vagy ki és bejelentkezést) követően mindig visszaáll közepes méretre, és átrendezi az egyéni elrendezést.
VGA driver újratelepítése nem segít.
Olvastam olyat, hogy automatikusan a Full HD-s felbontáshoz igazítja a rendszer, de ha kisebb felbontásra állítom, akkor is ugyanezt tapasztalom.Találkoztatok ilyennel? Ha igen, akkor valamilyen megoldást találtatok a probléma elhárítására?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest