- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Sziasztok!
A fiam gépén szeretném a bejelentkező képernyőről eltüntetni az én admin fiókomot. Az Ő fiókja felhasználó. Ha jól olvastam, el lehet tüntetni, de csak ha van másik rendszergazda fiók is, különben nem tudom egyszerűen visszakapcsolni, csak komolyabb registry turkálás árán. Ez így megállja a helyét, vagy van esetleg valami más megoldás erre? Pl. valami billentyű kombinációval jelenik meg, vagy fene tudja.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Kowax
tag
Sziasztok!
Erre esetleg Valakinek ötlete?
[link] -
Kowax
tag
Sziasztok!
Egy HP ZBookra dual bootban került két W10. Egy belső MSata SSD-re az első, majd a beépített másik SSD-re a másik, a winchester pedig a DVD helyére ment. Viszont mióta a winchester átkerült a DVD helyére, a W10 újraindítása és leállítása esetén a gép nem kapcsol ki, nem indul újra. A Windows-ból kilép, aztán amikor újra kéne indulnia/le kéne állnia, fekete képernyővel megy tovább a gép. A bekapcsoló gombot hosszan nyomva kikapcsol. Indításkor, működésben nincs gond. Kipróbáltam, ha a winchestert kiveszem, akkor megszűnik a gond.
Valakinek van valami ötlete, mi lehet a gond és hogyan tudnám orvosolni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Kowax
tag
Sziasztok!
Több képernyős módnál van rá lehetőség, hogy a második képernyőn is megjelenjen az értesítési terület a tálcán (Pl. bill. nyelv, wifi, stb.)?
G.
-
Kowax
tag
válasz
Blue Thunder #72843 üzenetére
Valóban, a szövegkörnyezetből kiemelve ezt a mondatot, tényleg félreérthető... De pont ezt elkerülendő írtam le előtte a problémát részletesen... De valóban, my fault!
-
Kowax
tag
válasz
Blue Thunder #72836 üzenetére
Nem a képernyő tetejére szeretném tenni, hanem azt, hogy mindig a megnyitott ablakok előtt, és ne mögöttük ugorjon fel.
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a tálca beállításával...
Be van kapcsolva, hogy automatikusan elrejtse a tálcát. Ezzel nincs is semmi gond. Azonban ha megnyitok több programot teljes ablakban vagy teljeshez közeli méretben, akkor egy idő után valamiért nem jelenik meg a tálca, csak ha a programokat leteszem tálcára. Vagyis pontosabban felugrik a tálca, csak az adott programablak alatt... Régebben volt egy olyan opció, ha jól emlékszem, hogy a tálca legyen legfelül.
Erre tud esetleg valaki valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs