Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raga
senior tag
Üdv!
Tegnapi napon nagyon különös dolgot tapasztaltam és az okát szeretném kideríteni valamint azt, hogy másnál is előjött-e az adott probléma.
Mielőtt belekezdek a hiba leírásába pár dolgot előljáróban:Oprendszer:
Windows 10 Pro 64 bit 1607-es kiadás naprakészen frissítve.Konfiguráció:
Laptop ASUS ROG N551JM
Processzor: Intel Core I5 4200H
DDR: 8 giga
120 SSD
Geforce GTX 860M VGASzóval eddig minden megfelelően működött semmi probléma nem merült fel a mindennapi használat során.
Volt az az évfordulós frissítés miatti fagyás de az is megoldódott.
Tegnapi napon azonban újra ugyanazokat a tüneteket produkálta a gépem.
Bekapcsolás után nincs wifi, 15 mp eltelte után totálisan lefagy a gép és kékhalál.
Többszöri újratelepítés után biztosan állíthatom rájöttem a problémára.
Minden tökéletesen működik a tiszta telepítés után mindaddig amíg fel nem teszem a legújabb GEFORCE drivert illetve a vele szorosan működő Geforce Experience-t.
Ha ezt feltelepítem újraindítás után megint fagyás tapasztalható, így kénytelen voltam nem a gyártó által biztosított drivert, hanem az eszközkezelőben a microsoft által bevizsgált drivert feltenni, amivel tökéletesen működik a gépem, de mégis elavultabb driver, továbbá kicsit zavar hogy a Geforce Experience sincs mert így nem tudom egy klikkel optimalizálni a játékokat a gépemhez.
Ami különös hogy eddig nem volt gond tegnap gondolt egyet és kitalálta nem hajlandó együtt működni, pedig az aktuális drivert nem tegnap tettem fel először.
Másik két laptop is van a családban egy Lenovo és egy Acer ott frissítés után sem jelentkezett a probléma.Várom a segítségeteket.
Köszönöm.
-
Raga
senior tag
Tegnapi kommentemet kiegészíteném.
Röviden.
Minden rendben addig amíg a Geforce Drivert az eszközeleőből telepítem.
Amint a gyártói legfrisebb drivert teszem fel a gép meghal.Hibakód: DPC WATCHDOG VIOLATION
-
Raga
senior tag
Újra leírom, hogy mindenki értse.
Üdv.
Alábbiakban kérném a szakértő segítséget.Windows 10 Pro 64 bites oprendszer
Asus N551JM notebook
Intel Core I5 4200H
8 giga RAM
Geforce GTX 860M
Kingston SV300S37A120G HDDTegnapi napig a kis laptopomnak semmi baja nem jelentkezett.
Ezután gondolt egyet és lefagyott.
Többszöri újratelepítés és babrálás után megállapítottam 99.9% pontossággal, hogy a legújabb Nvidia Geforce illesztőprogram a ludas, vagy esrtleg a Geforce Experience.
Amint ezeket feltelepítem, újraindítás után lefagy a gépem és az alábbi hibakódot írja: DPC WATCHDOG VIOLATION
Ha az eszközkezelőből telepítem a VGA drivert akkor minden rendben, de az a driver egy éves és nagyon hiányzik az Experience, amivel egy kattintással tudtam beoptimalizálni a játékokat a gépemhez. -
Raga
senior tag
-
Raga
senior tag
Tiszta telepítéssel felraktam a másik laptopomra.
Minden rendben zajlott.
Azonban a Microsoft Toolkit 2.6.2 verzióját nem nagyon szereti.
Meg sem nyitja lefagy.
Újabbról én nem tudok. -
Raga
senior tag
Kedves fórumtársak!
Kérlek benneteket aki tud hathatós segítséget nyújtson számomra, mert már az idegösszeomlás határán állok, vagy komoly anyagi kár fog itthon keletkezni.
Adva vagyon a mi kis szeretett windows 10 operációs rendszerünk, ami egy wifi routerrel áll kapcsolatban a világgal.
A probléma amit leírok nem új, de ilyen méreteket mint tegnap óta egyszer sem öltött.
Szóval van az én kis wifi kapcsolatom amire egy újraindítást, vagy kikapcsolást követően tegnap óta az istenért sem akar csatlakozni a gépem, de jelzem más kapcsolatra (voda net) sem.
Látja a kapcsolatot, mutatja a jelerősséget de azt írja nem lehet kapcsolódni.
Aztán eltelik kis idő a mi kis windowsunk gondol egyet és 5 perc-30 perc múlva épp ahogy neki tetszik hopszli felcsatlakozik.
Tegnap már olyan ideges lettem, hogy szűz telepítéssel felraktam a creators update-t gondolván az én kis problémám ezzel megoldódik, de ma reggel megint 30 perc sportolás és idegölés árán sikerült a wifire csatlakozzak.
Többeknél fennálló probléma ez de igazi megoldást a húzd ki a netet, felejtsd el a hálózatot típusuakon kívül sajnos nem találtam.
Ezek egyébként nem segítenek.Ui: A creators update tökéletesen feltelepült minden rendben vele szép és jó
-
Raga
senior tag
válasz Grafirka #58150 üzenetére
Teljesen normális ami történt ugyanis a dolog úgy működik, hogy minden hardverhez a Microsoft ad egy tanúsítványt, és a legfrissebb tanúsítvány kerül a Windows Update rendszerbe.
Ez nyílván nem halad olyan gyorsan, mint ahogy a gyártó dobálja ki a friss drivert, mivel azt a Microsoft bevizsgálja, jóváhagyja, teszteli stb.
Nem baj, hogy feltelepítette, töltsd le a nvidia.com oldalról a Geforce Experience programot és mindig jelzi ha új driver érhető el és letöltöd telepíted. -
Raga
senior tag
Üdv.
Facebookon állandóan feljön az alábbi hírdetés.
Kommentekből ítélve nem kamu.
Valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest