Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
lovace
üzenetére
Erről szól az ingyenes legalizáció, egyébként is mellékes, honnan származik a lemezkép, torrentről is letölthető ugyanaz, mint MSDN-ről. Hash-érték alapján azonosítható, hogy tiszta-e, ugyanúgy lehet legálisan aktiválni.
Nem a letöltési forráson múlik, hogy valaki fizetett érte vagy sem.
De ezúttal illegálisan aktivált Windowsra is vonatkozik a MS ajánlata.
Az így aktivált rendszer a hardverhez kötődik, például a későbbiekben HDD-csere lehetséges, alaplap nem. Frissítés után formázás és tiszta telepítés is lehetséges (vagy parasztosan: clean install).
(#21063) svgyula
Tudomásul kell venni, hogy Windows témákban kodekpakkot soha nem ajánlunk, felesleges is, kártékony is lehet.
-
ksanc
őstag
válasz
lovace
üzenetére
Ebben az esetben jogosult vagyok a felajánlott win10 frissítésre és az aktiválódni is fog gond nélkül?
Erre én is kíváncsi lennék, mert még csak eredeti kulcsos winekre húztam rá a 10-et.
De ki fogom próbálni
Egyébként szerintem esélyes, hogy ellenőrizni fogja a kulcsot és be fog kérni egy másikat, ha mókoltan aktivált a rendszer. Ekkor ugyanis a kulcs ugyan szabályos, de nem szerepel az MS adatbázisaiban.
Ha jól rémlik.Telda: flash-es oldalak pl, youtube
A többiről nem tudom, de a Youtube már biztosan html5 alapú az azt támogató böngészőkben. Vagyis az összes népszerűben. Hacsak nem nálad valamiért a flash van erőltetve és az a gond.
Vagy pont a html5. Nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest