- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Gézengúz #140743 üzenetére
Lásd épp nemrég más hasonló esetét, ahol már le lett írva a lényeg, meg hogy ha a gyors SSD helyett egy lassú HDD a rendszermeghajtó, akkor amúgy sincs min csodálkozni, mármint ha lassú a rendszer működése.
-
válasz
Gézengúz #140743 üzenetére
Plusz 4gb ram, és pl egy wd green 120-240gb ssd, dobna rajta, csodát nem kell várni, de használhatóbb lesz. A legjobb megoldás nyilván a csere lenne, hisz lehet csak SATA-II csati van rajta. Azért ez a konstrukció már régen idejét múlta. De ha nincs lehetőseg a cserére, akkor amit írtam az elején.
-
-
válasz
Gézengúz #11992 üzenetére
Sziasztok. NEm akarok ertetlenkedni, de a sok info miatt mar nem vagyok biztos semmiben
Venni akarok egy usb-s windows 10-et. Nos ez lenyegeben dobozos, akkor ezt barmikor felrakhatom barmilyen gepre? Termeszetesen sajatra gondolok, de a kedves parom igen surun cserelgeti
A masik, hogy ha Angol verziot veszek, arra tudok e letolteni Magyar nyelvet? Koszonom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest