- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Szerintem ezt se kezdjük el hogy nem jött ki.
Mert eddig is minden egyes ilyen jellegű kijelentés után kiderült hogy de, az volt a végleges ami "nem jött ki" (évekre visszamenőleg megy ez a nem-de "harc").
AZ megint egy másik dolog hogy visszavonnak ezt-azt, vagy pl. megjelenése napján jött rögtön egy frissítés is rá... De azoknak is, akik előzetesen feltették.
Mindig frissíthető volt, működött, az lett a végleges,...stb.
Azt meg azért remélem Te sem gondolod h mikor elérhető lesz, az akkor jelent meg. Aki akarja felteszi, aki nem akarja nem teszi. Ennyi. Felesleges ez a nagymenő duma hogy "Ne kezdjük el"... Szerintem ebben a topikban nem csak panaszkodni lehet, hanem minden win10 témáról lehet beszélni. Tehát szerintem Ne kezdjük el hogy "Ne kezdjük el"
Egyértelmű, és szerintem azoknak akik követik a topikot, értelemszerű is hogy Nem jelent meg hivatalosan újabb főverzió. Már eleve olyan szavakkal kezdtem - ha netán nem az elejétől olvastad volna - hogy "kiszivárgott" meg "véglegeselőzetes". Ennyi.ui: És ne kezdj már linkelgetni olyat ami ki sem jött.
(#97069) Doky586:
Így igaz.
Én az előbbihez tartozom, ahogy évek óta mindig is. És asszem az is tiszta hogy nem járok panaszkodni, nem küzdök problémákkal ennek ellenére sem. Tehát nem is változtatok ezen míg nem lesz baj. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest