Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
zolee001
üzenetére
Köszi de amit ott leírnak eddig is tudtam és pont így használom a OneDrive fiókom.
Ettől még a külön meghajtón lévő több mint 500GB fényképem amit nem telefonnal csináltam, még nem fogom tudni úgy szinkronizálni, hogy mondjuk a OneDrive alkalmazás az F meghajtó és a felhő között szinkronizálja azokat a mappákat, míg az alap Asztal, Képek, Dokumentumok mappákat a C meghajtó és a felhő között.
Manuálisan fel tudom tolni a felhőbe, de automatikusan nem fogja az új tartalmat feltenni a OneDrive alkalmazás, ha kiveszem a szinkronizálandó mappák közül. Ha meg beteszem a pipát, elkezdi letölteni a mappát a C meghajtóra az alap OneDrive mappába, megduplázva így a tartalmat.A Flickr-nek van erre alkalmazása, amiben be lehet állítani a gépről különféle mappákat több meghajtóról és onnan azonnal feltölti a felhőbe az új tartalmat. A Flickr prémium előfizetés nagyjából annyi lenne havonta, mint a OneDrive 1TB-os előfizetése, de itt legalább megkapnám az Office365-öt is és nem csak fotókat lehet feltölteni ezért keresem a megoldást a OneDrive-on inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ettől még a külön meghajtón lévő több mint 500GB fényképem amit nem telefonnal csináltam, még nem fogom tudni úgy szinkronizálni, hogy mondjuk a OneDrive alkalmazás az F meghajtó és a felhő között szinkronizálja azokat a mappákat, míg az alap Asztal, Képek, Dokumentumok mappákat a C meghajtó és a felhő között.