Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93878) Clemi válasza zolee001 (#93863) üzenetére


Clemi
veterán

Köszi de amit ott leírnak eddig is tudtam és pont így használom a OneDrive fiókom. :R Ettől még a külön meghajtón lévő több mint 500GB fényképem amit nem telefonnal csináltam, még nem fogom tudni úgy szinkronizálni, hogy mondjuk a OneDrive alkalmazás az F meghajtó és a felhő között szinkronizálja azokat a mappákat, míg az alap Asztal, Képek, Dokumentumok mappákat a C meghajtó és a felhő között.
Manuálisan fel tudom tolni a felhőbe, de automatikusan nem fogja az új tartalmat feltenni a OneDrive alkalmazás, ha kiveszem a szinkronizálandó mappák közül. Ha meg beteszem a pipát, elkezdi letölteni a mappát a C meghajtóra az alap OneDrive mappába, megduplázva így a tartalmat.

A Flickr-nek van erre alkalmazása, amiben be lehet állítani a gépről különféle mappákat több meghajtóról és onnan azonnal feltölti a felhőbe az új tartalmat. A Flickr prémium előfizetés nagyjából annyi lenne havonta, mint a OneDrive 1TB-os előfizetése, de itt legalább megkapnám az Office365-öt is és nem csak fotókat lehet feltölteni ezért keresem a megoldást a OneDrive-on inkább.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.