Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy ritka igény lenne a router mögötti céges/otthoni hálózat elérése úgy, hogy úgy hogy a NAS, PC (ami a VPN-t kezeli) nincs kirakva közvetlenül az internetre. + ha olyan ritka, miért lett belőle mégis KB cikk?
Nem, ezek a kis cégek, magánszemélyek nem használnak AD, és GPP-t sem. Sőt mondok vadabbat: OS X alatt pár kattintás volt a VPN kapcsolat hozzáadása, ami egyből működött. Mindenféle keresgélés, és turkálás nélkül. Merthogy az sem evidencia ám hogy tudod miért nem működik! Keresgélni kell a megoldást mit is kellene csinálni hogy működjön.Már ne is haragudj, de majd én eldöntöm, hogy nekem mi az értelmes, fontos, stb... Tudod mi a gyenge, hogy nagyvállalati AD/GPP "maszlaggal" próbálod meg elfedni a valós problémát.
Engem, mint felhasználót pont nem érdekel, hogy miért okoz a rendszernek akkora fejfájást a naplók megjelenítése. Megint csak egy másik rendszert hoznék fel példának. Elindítom a naplónézegető programot, rákattintoka FaceTime-ra, és már köpi ki a naplóbejegyzéseket. Vagy a system.log-ra vagyok kíváncsi? Pikk-pakk ott a lista, pedig egy 2008-as C2D procis gép.
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy olyan mint egy kínai mobil. Rendszeresn küld haza adatokat,ha akraom, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Autós kamera eladó
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest