Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#77646080 #83664 üzenetére
Múltkor megkért egy munkatársam, hogy húzzam újra a gépét, de ragaszkodik a Win 7-hez.
A gép mondjuk nem is bírt volna mást, így gondoltam, hogy kicsit nosztalgiázom is, jó móka lesz.
Mire felment az összes update igencsak olyan érzésem volt, mint anno az XP idején amikor vírus után kellett elölről kezdeni mindent.Szerettem a Windows 7-et. Rengeteg munka, játék volt mögöttünk. Viszont a 10-essel jóval gyorsabban tudok dolgozni és könnyebb javítani is a hibákat, ha előfordulnak.
Az Insider kiadások óta viszont egyre jobban érzem azt, hogy a Microsoft tényleg reszeli rendesen a rendszert.
A múltkori W10 Home esetén úgy néztem a rendszerre, mintha valami hibrid, tákolt vacak lett volna.Amúgy a Windows 10 telepítése mellett nekem ott az Office 2016 Pro Plus, a Photoshop CC és 7 kisebb alkalmazás. Ezek maximum másfél óra alatt fent is vannak.
Utána az update már tökölhet a délutáni alvás során. Utána ébredés kávéval, addig megtörténik a restart & install.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest