Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Soha nem használtam élesbe a Photoshopot. Nem arra értettem, hanem általában. Előfordulnak ilyen programok.
Amúgy olvastál a Macrium hibájáról, amit most javítottak? Engem érintett, mert már a fizetőst használom a default mentéssel. Corrupt Incremental or Differential Image Files
(#79209) svgyula
"De eddig ez a legstabilabb rendszer az összes közül. A közelemben egyik gépen sem volt "kék halál."
Elég szomorú az, ha már csak ez (ennyi) a jóság mércéje. Ez lenne egy jó rendszernek a minimuma. Még a Te és persze mindenki más számára, magamat is beleértve, még eldönthetetlen, hogy milyen az új rendszer, hiába futott eddig jól a gépeinken. Ahhoz, hogy bármit is mondjunk a tapasztalat kevés. Az tény, hogy közölünk sokaknak voltak gondjai. Hogy ez kinek a hibája (user, Microsoft, hardver dirverek, hardver) még ezek sem biztosak. Azt azért kijelenthetjük, hogy ennyi ember nem lehet hülye, akiknél jelentkeztek hibák. Azaz nincs ennyi user error. Már csak azért sem, mert ide total kezdők csak nagyon kevesen írnak. Gyanítom, hogy a Microsoft is hibázott, mert másképp nem adott volna ki ilyen gyorsan frissítést. Habár ezt az utóbbit nem állítom biztosra, mert nem tudom, hogy ez egy rendes, vagy egy gyors frissítés volt e.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest