Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mondjuk ajánlgatott már itt korábban más is ilyeneket, többek között én is.
Azért lényegesen kényelmesebb és hasznosabb tud lenni egy ilyen WinPE diagnosztikai és adatmentési célra, mint a Windows mezei telepítője. Viszont általában mindig offba raktam és odaírtam, hogy nem hivatalos cuccok, csak saját felelősségre stb. Van köztük amúgy normális és tiszta változat is, de ez most pont meg van pakolva... -
quailstorm
félisten
Embörök, ez csak egy LiveCD mint régen a Hiren's bootCD-n a MiniXP volt. Bizonyos esetekben életmentő lehet és sokkal gyorsabb mint bármi mással szívni (pl unbootable rendszernek betölteni a registry hive-ját).
Tökmindegy, hogy kicsit elavult.Warez problem meg az ilyen appokkal megtömött live rendszereknél nem újkeletű. Engem sose izgatott, engem az érdekel hogy működjön, más nem. Ha másnak megéri a "tisztaság" illúziója a plusz munkát, akkor hajrá, de azért ennyire nem kéne acsarkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért lényegesen kényelmesebb és hasznosabb tud lenni egy ilyen WinPE diagnosztikai és adatmentési célra, mint a Windows mezei telepítője. Viszont általában mindig offba raktam és odaírtam, hogy nem hivatalos cuccok, csak saját felelősségre stb. Van köztük amúgy normális és tiszta változat is, de ez most pont meg van pakolva...