Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
abdulka1
üzenetére
Köszönöm a támogatásod
Szerk: és mindenkiét aki hozzászólt a szerencsétlen problémámhoz.Nos itt tartunk: [link] ami fontos a villanás pillanatában NEM villan a szobai lámpám, és csekkolva is lett a hálózat kis megszakító, kötések, sorkapcsolók MINDEN! Tehát nem az esetleges áramingadozás, vagy a hálózatom a ludas.
Mindent ellenőriztem. Villanyszerelőt hívtam aki ellenőrizte a hálózatomat, kötéseket. Zsír új connectorok, kapcsolók. Zsír új profi belkin túlfeszvédős elosztóra van bekötve a gép is tévém is minden. (Nem függ össze a problémával ezek már korábban is meg lettek véve, amikor még nem volt baj). A kártya hibátlan, gép hibátlan.
Legutóbb kompresszoros levegővel is teljesen kitakarítva a gép.Igazából se dolgozni semmit nem tudok. Kb most ott tartok, hogy a pincében előkeresem a nagykalapácsot.
(Legutolsó Win10 update óta jött elő ez a probléma) előtte jó ideig semmi gond nem volt. Visszatérő hiba, jó pár korábbi frissítéssel ezelőtt volt ilyen. Akkor monitor hibára gyanakodtam, gyártóval, szervizzel mindenkivel egyeztettem időpontokat míg végül az azt követő Win10 update után huss a probléma volt nincs. Valaki mondjon valamit mert megőrülök.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerk: és mindenkiét aki hozzászólt a szerencsétlen problémámhoz.