- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Ferenc. #73531 üzenetére
+1 dolog a megnyugtatásodra az SSD-vel kapcsolatban: van egy 120GB-os Samsung 850EVO SSD-m ami március végén lesz 3 éves az AIDA64 szerint 19TB-ot írtam már vele, és az egészségi állapota 92%-os (anno kb. az első méréseknél is csak 96%-on állt passz)
Garancia: 5 év vagy 75TB írás úgyhogy fölösleges aggódni, nekem a torrentek is erről futnak (ezáltal nem pörög a HDD ami miatt jóval csendesebb a gép nem szoktam sokat torrentezni erről a gépről gyenge a netem is SD filmekből seedelek vagy 8-at egyszerre)A lényeg: HASZNÁLD (lehetőleg windows 10-el mert az már alapban használ minden SSD-re optimalizált funkciót a windows 7 még nem ott külön kell beállítani stb.)
Ha 5 éven belül elromlik akkor gariztatás, ha pedig már garin kívül fekszik meg akkor (mostani áron nézve egy ugyanilyen tudású SSD kb. már 13 ezer forintért is kapható azért valljuk be ez nem egy hatalmas összeg a PC főbb alkatrészeihez mérten: CPU, VGA, RAM, Alaplap)
Ismerek olyat aki azon agyalt hogy a böngésző TEMP mappáját áthelyezi a HDD-re és még hasonló agymenésről is hallottam már.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ferenc. #73531 üzenetére
Az olvasás nem számít bele.
Az üzenet meg nem állítható ott le. Max UAC tiltással (felhasználói felügyelete beállítások), de az Win8 óta nem csak nem ajánlott, hanem meggátolja a modern alkalmazások futását is.
Egy rendszergazdaként indított totalcommanderrel elérhető, hogy csak egyszer kérdezzen, az app indításakor.Amúgy ennek az a célja, hogy alapszintű HIPS védelem. Ha valami olyan alkalamzás jogot kér, ami disznóságot csinálhat, akkor egyrészt kérdez, másrészt mutatja mi akar mókolni. Harmadrészt mutatja milyen besorolású cucc kér rgazda jogot. A kék háttér jelenti az MS által jóváhagyottat, a narancssárga meg az ismeretlent. Egy crackelt app már ismeretlenként jelenik meg, még ha az eredeti meg is kapta a kék hátteret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest