Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtommal pont azért vonja vissza a frissítési lehetőséget a MS mert a régi OS-eket könnyen lehetet illegálisan aktiválni különféle módszerekkel és ezen aktivált OS-eket simán lehetett 10-re frissíteni. Tehát a régi rendszerek frissíthetősége már nem növelné, sőt csökkentené a W10 vásárlóinak számát..
-
King Unique
titán
A frissítési segéd az akadálymentesítő technológiákat használok számára még jogszerű az upgrade-hez év végéig. A kulcsos telepítés megint más, de az valahol az MS felelőssége is, ha még mindig engedik... Ha meghirdetnek ettől-eddig egy kedvezményes frissítési lehetőséget, akkor annak normál esetben a gyakorlatban is e határidők között kellene csak működnie, nem pedig jóval azon túl is.
(#67825) Spec:
Hát ez az, mert ha ez esetleg nem OK, akkor ugye minek engedik... Ez olyan, mintha bemennél a boltba és még mindig kint lenne az akció XY termékeknél, majd a pénztárnál közölnék, vagy a boltból kijövet menne utánad a szekus, hogy mégsem úgy volt az... -
Spec
őstag
No de mi a helyzet, ha valaki egyáltalán nem frissített Win 7-ről 10-re (se az ingyenes határidőig, se utána), hanem kapásból tiszta telepítéssel, de a Win 7 kulcsával tette fel a 10-est? Akkor az most jogtiszta, vagy sem?
Csak mert én így jártam el. Aktivált, jogtiszta Win 7 Pro OEM kulccsal telepítettem a Win 10-et, de előtte sosem frissítettem fel. Ilyen esetben mi a helyzet? Mert ha jól tudom ez a kisegítő eszközös korlátozása a frissítésre vonatkozik, de szűz telepítésnél nem láttam ilyen opciót. A telepítésnél nem kérdezett semmit, nem közölt semmilyen speciális feltételt, és azonnal be is aktiválódott. Szóval ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest