- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujitasok oke,
DE a feluletet miert kell nehany havonta megvaltoztatni?
Peldaul sok kozepkoru vagy kicsit idosebb ember hasznalja es Edesanyam peldaja,
ha az asztalon a word ikont 1 centivel arrebb tettem veletlenul, mar baj volt mert o ott szokta meg evek alatt.
Nekem sem tetszik sokminden a w10-be, de elfogadom, es mire megszoknam, jon egy ujabb meg szarabb megoldas. -
cigam
titán
+1
A D630-asom nem mai gyerek, de köszöni szépen a 1607-el sincs gondja. Persze egy új eszközmeghajtó előhozhat inkompatibilis beállításokat. Lehet chipset bug, vagy a BIOS sara is, elég sokminden okozhatja.
Tybor66 ellenőrized hogy a régebben még jól működő drivert ki készítette, és mikori verzió volt? Nem változott meg a 1607-ben?
A start menüs "problémát" én se értem, ha egész nap a gép elött ülök sem nézem/látom használom/ tovább mint az idő 0,1%-a.
vlevi
Hasonlóval W7 alatt is találkoztam. Ott egy újraindítás oldotta meg azt, hogy újra lássa a kártyaolvasót. -
vlevi
nagyúr
"Felismeri, leválasztod, utána nem"
Közben rájöttem.
A leválasztás baxta el. De az üzembiztosan.
Ha csak ki-be rángatom a pendriveot, ott működőképes marad (az, hogy mennyi file sérül meg rajta, az más kérdés). De ha szabályosan leválasztom, és úgy húzom ki, akkor az eszközkezelőben megjelenik egy sárga felkiáltójeles bizbasz, ami azt mutatja, hogy a leválasztáskor hiba történt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest