Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
válasz
vigyori78
üzenetére
Szia a vicc az egészben az hogy nincs ilyen mappa

bobalazs
az oké hogy nem tart semeddig ujrahúzni csak egy gond van kitolok a kisfiammal is... mert bolondul 1 játékért ami meg van eredetiben és a lemezei már borzalmas karcosak a multkori telepités után is szivtam vele hogy föl tudjam neki telepiteni.. akkor más lenne ha tudnám hogyan kell az originről letölteni ugyan azt a játékot
-
bobalazs
nagyúr
válasz
vigyori78
üzenetére
Még ha csak edition lenne
Az "edtion" valami kreált név, ilyent malware szokott csinálni.
Szerintem vagy fertőzött volt, és letörölte valamelyik antivirus, vagy még mindig fertőzött, és az csinálja továbbra is a gixert.
Apucy01 én biztosra mennék, inkább újratelepíteném, elég egy sima gyári alapraállítás is.
SSD-d van nem tart semeddig...Amúgy meg csinálsz egy rendszermentést macrium free-vel egy frissen telepített +programok, rendszeren,
aztán jó idő 3 perc alatt visszaállitod a vinyóra lementett rendszert egy pendrive segítségével. A 10es telepítőjét én nem is használom egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az "edtion" valami kreált név, ilyent malware szokott csinálni.