Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Sajnos, nem oldódott meg.
Az rgeorge által írt: "Windows 7-en két frissítést kellett unistallálni és elrejteni: KB3035583 és KB2952664." közül, a KB3035583 van letörölve és elrejtve, azonban a KB2952664 nincs a telepített frissítések között.Tehát, a kérdés megmaradt:
A W10 notification 8.1 Pro-n hogyan tüntethető el?ux1: Mi? Széllel szemben?? Azt nem tudok: én fújom a passzát-szelet?!
woland_y2k: az isten szerelmére.. ha annyira jó ez a folyamat, hogyan lettek azok a boot-loop-szerű jelenségek, amiktől hangos volt pár hete a sajtó?
Nem mellesleg, saját tapasztalat: Win 8.1 update után, amikor is a Windows Update MS-től letöltve feltette a VGA drivert, majd újraindult, nem kaptam képet Displayport-ra. Miután rájöttem, hogy DVI-on még van kép, annyit láttam, hogy a hardvert letiltotta a Windows (ezt írta az eszközkezelőben) és visszaállítási pont éppen nem volt egy darab sem.
Erre még mondhatod, hogy az update furcsasága, mert tiszta telepítésnél ezt a hibát nem tapasztaltam, de az Update folyamatra - ami nem feltétlenül csinál visszaállítási pontot - ismét egy jó példa. Nyilván ezek után, a tiszta telepítés első boot-ját követően, készítettem kézzel egy visszaállítási pontot, hogy ha a Windows Update megint elrontana valamit, ne legyen 1,5 óra, mire ugyanott tartok, de ez milyen már?..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest