- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
válasz
Colos1 #16849 üzenetére
Nem jár semmivel a partíciótörlés !
Kezdem úgy hogy van jogtiszta 8-am a gépre, ezért talán nem annyira warez amit írok.
Szóval nem akartam hogy a 8 aktiválásával valami gond legyen később, ha esetleg vissza akarok állni 10-ről.
Ezért fogtam, feltettem egy 7-et. Szépen beaktiváltam a "D=" -os loaderrel. Aztán rá a 10-et, amit szintén aktivált is kapásból.
És vettem egy új SSD-t, bele a gépbe, tiszta telepítés, és voalá aktívát 10 lett az eredmény automatikusan. Telepítő kulcsot nem adtam meg sehol.
Nincs semmiféle "partíciót meg kell tartani" téma. Alaplaphoz köti az aktiválást. Ha MS support azt mondta rosszul mondta, vagy félreértette a dolgot. -
Jocy
aktív tag
válasz
Colos1 #16849 üzenetére
Az meg a másik, hogy arról volt szó, alaplap kivételével cserélhetsz alkatrészt.
Vinyót, videokarit, ramot stb...daczkó: én is így tudom, ezért fura, hogy egy partició törlés után nem aktiválódik.
Lehet az van, hogy tényleg nem frissített először, hanem tisztán telepített, ez így érthető is akkor. -
SaGa59
őstag
válasz
Colos1 #16849 üzenetére
Arról volt szó, hogy ha egyszer frissítesz, akkor utána bármennyiszer újratelepíthetsz azon a gépen.
A kolléga úr nem frissített és utána rakta újra, hanem helyből "újrarakta". Az nem ugyanaz. A frissítéskor rögzíti a MS a rendszerében a HW ID-t, amihez hozzárendel egy W10-et. A későbbiekben ez alapján fogadja el az újratelepített példányt.
Az olvtárs hibázott, nem az MS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged