Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
King Unique #150062 üzenetére
Macrium:
- windows alól nem működik
- rendszerindítási menüből nem bootol a Macrium menüpont. Ezzel áll le. [kép]
- Pendrive-ról sem bootol be a winPE változata, nem értem miért. Újraindítás után nem történik semmi. Macrium alól készítettem a megadott módon. Fat és exFat fájrendszerű pendrive-al is próbáltam. Boot sorrend jól van beállítva UEFI-ben."Egyébként miért akarsz 21H2 verzióra visszaállni"
Az történt, hogy van 2 db 21H2 mentett rendszer image (egy szűz és egy bejáratott, jelszavakkal mentett). Mindkettőt szerettem volna updatelni külön-külön a 22H2-re.
Miután az egyiket updateltem, azóta nem tudom visszatenni a másikat.
Egyébként elengedném már az egészet, de most semmilyen image fájlt nem tudok Macriummal visszatenni.
Egyébként a jelenlegi updatelt változat vígan megy. (Csak visszaállítani nem tudok).Próbáltam most bootolható win10 telepítővel helyreállítani a sérült fájlokat, de azt írja, hogy nem lehetséges.
1. Macrium rescue media-val mi baj lehet, miért nem tölt be pendrive-ról?
2. Megfeküdhet attól a rendszer, hogy 22H2-ről akarok visszamenni 21H2-re Macriummal? Nem értem mi történt, ezer éve gond nélkül állítok vissza image fájlból rendszert.
3. Mi más verzió jöhet még szóba, ha Macrium-ot nem sikerül pendrive-ról indítani?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest