Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attiati

veterán

válasz King Unique #150062 üzenetére

Macrium:
    - windows alól nem működik
    - rendszerindítási menüből nem bootol a Macrium menüpont. Ezzel áll le. [kép]
    - Pendrive-ról sem bootol be a winPE változata, nem értem miért. Újraindítás után nem történik semmi. Macrium alól készítettem a megadott módon. Fat és exFat fájrendszerű pendrive-al is próbáltam. Boot sorrend jól van beállítva UEFI-ben.

"Egyébként miért akarsz 21H2 verzióra visszaállni"
    Az történt, hogy van 2 db 21H2 mentett rendszer image (egy szűz és egy bejáratott, jelszavakkal mentett). Mindkettőt szerettem volna updatelni külön-külön a 22H2-re.
    Miután az egyiket updateltem, azóta nem tudom visszatenni a másikat.
    Egyébként elengedném már az egészet, de most semmilyen image fájlt nem tudok Macriummal visszatenni.
    Egyébként a jelenlegi updatelt változat vígan megy. (Csak visszaállítani nem tudok).

Próbáltam most bootolható win10 telepítővel helyreállítani a sérült fájlokat, de azt írja, hogy nem lehetséges. :F

1. Macrium rescue media-val mi baj lehet, miért nem tölt be pendrive-ról?
    2. Megfeküdhet attól a rendszer, hogy 22H2-ről akarok visszamenni 21H2-re Macriummal? Nem értem mi történt, ezer éve gond nélkül állítok vissza image fájlból rendszert.
    3. Mi más verzió jöhet még szóba, ha Macrium-ot nem sikerül pendrive-ról indítani?

Új hozzászólás Aktív témák