Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doner

aktív tag

válasz King Unique #149629 üzenetére

Rendben. Látom ez veszett fejsze nyele. Felesleges bármi féle eszme csere mivel érzelmi alapon közelíted meg a dolgot. És presztízs kérdést csinálsz belőle hogy csak az a jó ahogyan te használod ill meg van oldva gyarilag, azt a tényt teljesen figyelmen kívül hagyva hogy én sem a linkelt leírással oldottam meg és készítettem el a pontos esd iso t hanem a saját eszemet használva jöttem rá mit kell csinálni.
    Én úgy gondolom minden működő megoldás jó megoldás. (főleg ahol az eredmény ugyan az).
    Az pedig csak egy széljegyzet volt hogy ha ez ennyire egyszerű akkor miért nem megy magától.

"Dehogy csinálod meg gyorsabban egy belakott Windows újratelepítését a 0-ról, újból minden program telepítését és beállítását, mintha 1:1-ben klónozva lenne a rendszer és ott folytatva a használata ahol közvetlenül előtte abba lett hagyva, ez csak mese, meg max. egy stock, kevés programot és beállítást tartalmazó rendszernél lehet reális... Na meg attól, mert nem voltál tisztában azzal, hogy klónozni is lehet, még nem kell úgy beállítani, mintha a klónozásnak nem lenne létjogosultsága, úgy meg hogy több SSD-hez is mellékelnek klónozási célra programot a gyártók, pláne nincs miről beszélni. :N"

Ha figyelmesen olvasnád amit mondtam akkor látnád hogy milyen technikai akadályai vannak a klónozásnak. Ennek feltételei nem telejsesulnek mindenkinél (inkább kevesebbeknél.) A többi pedig nem mese, akinek elég egy qbittorrent meg egy böngésző. (szégyenlem magam de ennyi minden van a gépemen.
    Továbbá ki állította hogy a klónozásnak nincsen létjogosultsága?? Van neki de nem minden esetben kivitelezhető. Hogy a Hofi Géza klasszikust idézzek

"Mama! Ha ébren van, ne álmodjon!"

"Azért mert egyes kiadásoknál megoldható az "edition downgrade / upgrade", attól az még a felhasználó hibája marad, ha nem megfelelő kiadást telepít, ezen nagyon nincs mit ragozni."

Igen a felhasználó hibája az. De nem is ez volt ragozva hogy ez nem így lenne...

" Ellenben a hibaelhárítónak nem feladata okvetlenül az edition upgrade / downgrade, meg pláne hogy nem is minden kiadásnál támogatott az, bár Education és Pro Education között pont működött."

Persze hogy nem feladata... Csak azokban az esetekben amikor ez megoldható... Ha education és pro esetén megoldott akkor viszont miért ne?

De egyébként baromira nem érdekel már az egész, tényleg nincs mit erről ennyit magyarázni. Én csak csodálkozom rajta hogy valaki ennyire vehemensen tudja megmagyarazni hogy ha valami lehetne értelmesebb/logikusan ADOTT SZITUÁCIÓBAN akkor az miért mégis hülyeség... De emelem kalapom előtted mert neked sikerült. És én itt be is fejeztem veled. Ha valaki más rossz verziót fog telepíteni, akkor természetesen neki is linkeld be honnan tud össze rakni oda illő telepítőt ahelyett hogy ki olvasná milyen licensz létezik a gépen.

Új hozzászólás Aktív témák