Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Doky586 #148992 üzenetére
Eddig el sem jutott az alábbi műveletekkel, csak simán normál módban indította újra. Egyszer pedig csak fekete háttér volt és az egérkurzor.
msconfigból működik.
Viszont most egy nagyobb hülyeséget csináltam.Parancssorból lefuttattam az sfc /scannow-t, mert egy idióta oldal tanácsolta, és belejavított a jó rendszerbe. Aztán nem értettem miért, mert előtte Intézőből futtattam a Hibaellenőrzést és az nem talált hibát.
Aztán utána írták, hogy W10-en nem lehet így simán futtatni a az sfc /scannow-t, mert akkor valami régi képfájl alapján javít. Előtte futtatni kellett volna a DISM akármit...
"Before you hop in, however, always remember to run DISM before SFC because SFC uses the system image for repairs."Van rendszermentésem, de azóta elég sok dolgot állítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest