Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin

- 

LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ledgeri
nagyúr
válasz

King Unique

üzenetére
						Aktuális problémára: Okke...
1909+-ra: Ha valamit nyom a rendszer, hogy milyen jó lesz, és látható módon bajom lesz belőle, akkor nem fogom lekövetni minden egyes változását annak, vagy olvasgatva időt töltve, hogy talán most már működik amiről nem is tudom, hogy mi is volt (az okozó a valamelyik 2004-ben), vagy telepítgetve és erőltetve kékhaláloztatva a gépem, hogy "talán a 2., 8., 10. telepítés az addigi visszavonások után már működik".
Igen a fentiek miatt meg persze szépen beletanultam a házirendezésbe, hogy ne azzal várjon a gép egyik bekapcsoláskor hogy már szed minden frissítést, miegymást...
Eddigi windowsos létem alatt a clean install kb 10-15/10-15 működött, a win10 nagy update meg 50%-os.... maradok az előbbinél. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő