Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
King Unique #128153 üzenetére
Bios legújabb, mindkét m.2 slotot próbáltam már, volt cmos reset, nincs túl sok állítási lehetőség a biosban, csm ki van kapcsolva, de próbáltam már bekapcsolva is. AHCI-n van a cucc, de még RAID-on is kipróbáltam hátha. A gondom, hogy a korábbi gépeimnél boot options-nek lehetett beállítani a sima sata-s hdd-ket is annak ellenére, hogy nem volt rajtuk semmi. Pont ezért dugtam be most őket próba erejéig, hátha legalább azok megjelennek, de nem. AMúgy windows installkor minden egyéb drive-ot lehúzok direkt.
szerk01: Samsung SM951 (MZHPV512HDGL) 512 gb az SSD, és PCIe-s egyébként, ami mindkét m.2 slotnál szerepel támogatottként, ezért is nem értem a dolgot.
szerk02: sima Steel Legendem van, nem a wifis, de nincs érdemi különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest