Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
liszi70
üzenetére
Persze, láttam, hogy ott van, de amikor kiválasztottam tök üres volt, és nem csinált semmit. Lehet én vagyok a hülye hozzá, biztos be kellett volna írnom meghajtó nevet, vagy ilyesmi, de azt szoktam meg Windowsban, hogy tallózásnál választok.
szerk:
Ja pont olyan nekem is, mint nálad, hogy üres a select input, nem tudsz mit kiválasztani rajta. Lehet, hogy a rendszer meghajtóra nem tud menteni, csak másikra? Igazából tök haszontalan ez így, ha egy teljes pendrive-ot lefoglal, én iso fájlba írnám ki legszívesebben. Gondolom ahhoz meg fel kell tenni egy powerisot vagy alcoholt vagy ilyesmit, és létrehozni neki virtuális meghajtót, amire kiírhatja. Majd ránézek később.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Építő/felújító topik
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest