Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Igen, tudom, ez az előnye a hibernálásnak, viszont az alvó módnál 1,241 másodperccel lassabb.
Ez tökjó, de ő nem a hibernálásról írt, hanem a hibrid alvásról...
A felkeltés semmivel sem lassabb, hiszen sima alvásból kel fel. Áramtalanítás után meg nem összemérhető, mert a sima alvásnál ugye kuka a mentett állapot.
Az altatás így lehet hogy lassabb, én nem méregettem (NVMe).de kikapcsolni már kockázatos a hdd-ket működés közben
Alapvetően igen, de nem néztél utána eléggé
Én is az (hibrid) altatás mellett maradtam, Te arra gondoltál szerintem hogy az altatás mellett maradtál hibrid alvás NÉLKÜL.
Szándékosan mosogatod össze a hibernálás funkciót a hibrid alvás képességgel? Vagy ennek is jól utánaolvastál?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest