Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Lauda
üzenetére
és Bogyó bá'
Nyugi, én is "up to date" függő vagyok szeretem, ha minden naprakész. De aki nem igényli vagy sokkal fontosabb neki a stabilitás stb. az inkább ne is foglalkozzon ezzel a Windows majd jelzi, hogy újraindítást igényel egy telepítés után.
OldMike
A Windows 10 drasztikusan szakított a Windows 7-es frissítési koncepcióval, ugyanis rengeteg olyan Windows 7-e gép volt amint le volt tiltva az update és emiatt - is - lettek biztonsági problémák aminél sokszor a Microsoft-ot hibáztatták.
Volt egy jó leírás a Windows frissítési metódusáról nem tudom hol olvastam, de megpróbálom összefoglalni:
Többféle prioritású frissítés van, amikor jön a "patch kedd" akkor magas prioritásúakat a rendszer kb. azonnal 1-2 napon belül automatikusan telepíti - ha kell erről értesítést küld pl. hogy kell e neki újraindítás vagy sem. De vannak alacsonyabb prioritású frissítések is amelyek esetében ha nem kattintasz te magad manuálisan a keresésre és a frissítésre akkor a rendszer ezt 1-2 hét múlva fogja csak automatikusan telepíteni. (ez az 1-2 hét haladék bőven elég arra, hogy akik azonnal telepítik azoktól elegendő visszajelzés jöjjön ahhoz, hogy látható legyen nincs gond a frissítéssel, de ha gond van akkor nem fog települni pl. a KB4512941 frissítés vissza is lett hívva vagy ha a Windows érzékeli azokat a feltételeket a rendszeren melyek jelenléte esetén probléma lehet a frissítéssel akkor azon az adott rendszeren meg sem fog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest