- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kátai #104721 üzenetére
Először azt kellene eldönteni, hogy tényleg a standard tiszta telepítést akarod-e a 0-ról, vagy esetleg inkább egy MCT-s (példa) / külön telepítőmédiás rátelepítést javítás jelleggel, netán a gépházban lévő alaphelyzetbe állítást. Ha az előbbit, azaz teljesen a 0-ról, akkor nem meglepő módon kiírod a telepítőt pendrive-ra, majd arról bebootolod és a korábbi partíciók törlése után telepíted a Windowst a szabad területet megadva telepítési célnak, ennyi. Bővebben: [link], [link].
-
válasz
Kátai #104721 üzenetére
Szerintem első körben próbáld ki úgy, hogy macriummal lemented a winfos partíciót/kat (programok stb minden meglegyen) és készítesz egy rendszer frissítést. Én így úsztam meg egy telepítést nemrég. Aztán ha nem lesz minden rendben, még mindig telepíthetsz egyet nulláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magisk
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged