- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kátai #104721 üzenetére
Először azt kellene eldönteni, hogy tényleg a standard tiszta telepítést akarod-e a 0-ról, vagy esetleg inkább egy MCT-s (példa) / külön telepítőmédiás rátelepítést javítás jelleggel, netán a gépházban lévő alaphelyzetbe állítást. Ha az előbbit, azaz teljesen a 0-ról, akkor nem meglepő módon kiírod a telepítőt pendrive-ra, majd arról bebootolod és a korábbi partíciók törlése után telepíted a Windowst a szabad területet megadva telepítési célnak, ennyi. Bővebben: [link], [link].
-
válasz
Kátai #104721 üzenetére
Szerintem első körben próbáld ki úgy, hogy macriummal lemented a winfos partíciót/kat (programok stb minden meglegyen) és készítesz egy rendszer frissítést. Én így úsztam meg egy telepítést nemrég. Aztán ha nem lesz minden rendben, még mindig telepíthetsz egyet nulláról.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest