- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
liszi70 #103280 üzenetére
" hiszen nyilván eljutnak hozzá az adatok" - Sőőőt! Eleve a szervereiken tárolják az aktivációt adott gépekhez.
Tehát mindig megvan nekik minden, mégsem tiltják. Valami oka csak van. És ha Ők engedik, nehogy már egy egyszeri júzer kezdjen ezen kötözködni vagy akár csak filozofálni...
(#103274) JamesHun:
Én nem adok el, én max vásárolok. És ha teszem azt veszek pl. emagról egy Sony tv-t olcsón meg egy Husqvarna sövényvágót olcsón és mellé egy win10et meg egy office19-et olcsón, és még működnek is, nehogy már kételkednem kelljen az eredetiségükben. ÉS neked sem kell. Ha szerintem a Sony tv és a Husqvarna sövényvágó eredeti, akkor szerintem a win és az office is. Ennyi. És mint egyszeri felhasználó, örülök míg működnek, és hogy milyen jó "bótot" csináltam. ÉS eszembe sem jutna bármiféle illegalitás. Ha egyszer jön MS és tilt, akkor meg már elkezdek a tv-n és sövényvágón is agyalni, nem e véletlenül vmi sufniban összerakott junoszty tv-t sonyra festve meg vmi dzsunkán idejövet összerakott sövényvágót vettem-e a hamis ms termékek mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest