- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dragon3000 #100868 üzenetére
Ha a
powercfg -h off
parancsra célzol, akkor igen, az teljesen kikapcsolja a hibernálást és egyben a gyorsindítást is, mivel az előbbi nélkül nyilván az utóbbi sem fog működni. Aztán már aki teljesen le akarja tiltani, mert pl. én nem szoktam, már csak a hibrid alvás lehetősége miatt sem. Max. a gyorsindítást kapcsolom ki, de még azt sem feltétlen muszáj, mert a Shift + leállítás teljes leállítást hajt végre bekapcsolt állapotban is. -
válasz
Dragon3000 #100868 üzenetére
"ha nem kell a hibernálás és a gyors indítás sem, akkor beírod a parancsot és mindkettő le is van tiltva"
Pontosan ez volt a szándék, a hibernálást nem használtam, a gyorsindítást meg nem ajánlották itt a topkban, így egy füst alatt elvégeztem a dolgot a powercfg -h off paranccsal.
Szerk.:
(#100866) Dragon3000
"nekem az alvóállapot is ott van egyedül a gyors indítás nincs, mert a hibernálást tiltottam"Én is a hibernálást tiltottam, akkor nekem miért nincs ott az alvó állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- SzoftverPremium.hu
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest